Profitați de reducerile de până la 35% la mii de produse la Brico Depôt și Praktiker

Dragilor, două chestiuni am a vă spune în acest articol.

Prima: dacă tot aveți planuri de amenajat ceva prin casă, merită să dați un ochi pe oferta de iarnă de la Brico Depôt și de la Praktiker, cu reduceri masive la mii de produse.

Faza cu reducerile este, după mintea mea, cam așa: e păcat să nu profiți de ele, pentru că, pur și simplu, atunci când faci o lucrare de proporții, reducerile cumulate duc la o sumă frumușică, pe care o poți, astfel, economisi.

Așa că de ce să nu te știi cu reducerile în căruță, ca să zic așa, încă de la început de an? Să îți începi anul constructiv, știi cum zic :D

Ca să vedeți produsele și reducerile aferente, recomandarea mea este să dați o tură într-un magazin Brico Depôt sau Praktiker, nu de alta dar, pe lângă faptul că le vedeți live, cum ar veni, vă mai vin și idei.

Mai ales dacă faceți parte din categoria din care sunt și eu, adică mergi să iei un cui și pleci de acolo cu încă 5 produse :))

Aveți și varianta să vă uitați pe acest catalog online (selectați magazinele care vă interesează și vedeți ce oferte sunt), dar asta ar fi o variantă pregătitoare, ca să zic așa, pentru că tot mersul în magazin vă ajută cu adevărat să vă decideți.

A doua chestiune este să vă raportez despre ce mi-am propus eu să fac e linie de amenajarea casei în 2019 (căci așa se face treaba, la început de ani îți propui, ca să ai vreme și resurse să definitivezi).

Am trei direcții mari și late, după cum vă zic mai jos.

Schimbat uși de interior. Cum în cei 6 ani de stat în acea casă minunații mei 3 copii au cam tras de ele, le-au trântit, pe alocuri le-au înfrumusețat cu pixul, vopsea, tot felul de carioci și – nu întrebați… – cu nițică ojă, am zis că e cazul să facem un refresh. Așa că mă pun să analizez varianta cu ușile astea QUADRO.

În două camere, pardoseala este din niște scânduri de alea vechi (faine, nu zic, dar au început să scârție cam enervant, deci le scot și o să le folosesc în alte scopuri), așa că am zis că ar fi timpul să le zic la revedere și să pun parchet. Ezit acum între parchetul Bannerton și parchetul Gold Line

Am o baie la parterul casei, pe care acum o folosim mai mult de spațiu de depozitare. Iar situația asta trebe musai schimbată! Așa că, imediat ce dă ghiocelul, ca să zic așa, baia cu pricina intră într-o amenajare masivă. Dar, pentru că sunt adeptul realității de la fața locului, cel mai probabil că o să fie tot baie, cum ar veni, doar că o să o dotez cu o grămadă de spații de depozitare, nu de alta, dar am văzut că ne este la îndemână să punem lucruri pe acolo :) Munca de alegere a gresiei și a faianței, ah, e chiar muncă, jur! :))

Urați-mi succes să îmi iasă toate planurile. Căci și eu vă urez succes să vă iasă ale voastre. Și acum la treabă, stimabililor, la treabă!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)