Profitați de reducerile de până la 35% la mii de produse la Brico Depôt și Praktiker

Dragilor, două chestiuni am a vă spune în acest articol.

Prima: dacă tot aveți planuri de amenajat ceva prin casă, merită să dați un ochi pe oferta de iarnă de la Brico Depôt și de la Praktiker, cu reduceri masive la mii de produse.

Faza cu reducerile este, după mintea mea, cam așa: e păcat să nu profiți de ele, pentru că, pur și simplu, atunci când faci o lucrare de proporții, reducerile cumulate duc la o sumă frumușică, pe care o poți, astfel, economisi.

Așa că de ce să nu te știi cu reducerile în căruță, ca să zic așa, încă de la început de an? Să îți începi anul constructiv, știi cum zic :D

Ca să vedeți produsele și reducerile aferente, recomandarea mea este să dați o tură într-un magazin Brico Depôt sau Praktiker, nu de alta dar, pe lângă faptul că le vedeți live, cum ar veni, vă mai vin și idei.

Mai ales dacă faceți parte din categoria din care sunt și eu, adică mergi să iei un cui și pleci de acolo cu încă 5 produse :))

Aveți și varianta să vă uitați pe acest catalog online (selectați magazinele care vă interesează și vedeți ce oferte sunt), dar asta ar fi o variantă pregătitoare, ca să zic așa, pentru că tot mersul în magazin vă ajută cu adevărat să vă decideți.

A doua chestiune este să vă raportez despre ce mi-am propus eu să fac e linie de amenajarea casei în 2019 (căci așa se face treaba, la început de ani îți propui, ca să ai vreme și resurse să definitivezi).

Am trei direcții mari și late, după cum vă zic mai jos.

Schimbat uși de interior. Cum în cei 6 ani de stat în acea casă minunații mei 3 copii au cam tras de ele, le-au trântit, pe alocuri le-au înfrumusețat cu pixul, vopsea, tot felul de carioci și – nu întrebați… – cu nițică ojă, am zis că e cazul să facem un refresh. Așa că mă pun să analizez varianta cu ușile astea QUADRO.

În două camere, pardoseala este din niște scânduri de alea vechi (faine, nu zic, dar au început să scârție cam enervant, deci le scot și o să le folosesc în alte scopuri), așa că am zis că ar fi timpul să le zic la revedere și să pun parchet. Ezit acum între parchetul Bannerton și parchetul Gold Line

Am o baie la parterul casei, pe care acum o folosim mai mult de spațiu de depozitare. Iar situația asta trebe musai schimbată! Așa că, imediat ce dă ghiocelul, ca să zic așa, baia cu pricina intră într-o amenajare masivă. Dar, pentru că sunt adeptul realității de la fața locului, cel mai probabil că o să fie tot baie, cum ar veni, doar că o să o dotez cu o grămadă de spații de depozitare, nu de alta, dar am văzut că ne este la îndemână să punem lucruri pe acolo :) Munca de alegere a gresiei și a faianței, ah, e chiar muncă, jur! :))

Urați-mi succes să îmi iasă toate planurile. Căci și eu vă urez succes să vă iasă ale voastre. Și acum la treabă, stimabililor, la treabă!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.