FashionUP!, aplicația pe care nu ar fi deloc rău să o aveți în telefon

Înainte de a vă spune cele trei motive pentru care cred eu că ar merita să aveți aplicația FashionUP! (AppStore și Google Play) în telefon, e musai să vă fac o mărturisire: eu nu îmi cumpăr haine și încălțăminte. Doamna mea face asta pentru mine. Și o face cu o măiestrie colosală!

Dacă mă întrebi ce mărime am la cămașă, nu am nici cea mai mică idee. Doamna mea știe.

Dacă mă întrebi ce mărime (sau mărimi, cred…) am la blugi, parcă vag îmi aduc aminte ceva cu 30 și ceva. Dar doamna mea știe sigur.

Dacă mă întrebi de ce nu îmi cumpăr eu haine și încălțăminte, răspunsul este unul decisiv: pentru că doamna mea o face atât de minunat în locul meu :D

Bun, acestea fiind spuse, să vă explic de ce nu există o contradicție între ce zic mai sus și faptul că, totuși, vă recomand o aplicație de magazin online: una este să nu îți cumperi tu lucruri și alta este să ai habar ce se întâmplă pe lumea asta.

Mai exact: eu folosesc aplicația FashionUP! ca să mă uit ce mai este nou pe partea de haine și încălțăminte, ce trenduri sunt, ce promoții sunt, practic un fel de activitate informativo-educativă. Și, când ceva îmi face cu ochiul, o pasez doamnei mele. Care ia decizia.

Apropo de decizia ei, să vă spun că cel puțin în jumătate din cazuri îmi spune ”iubitule minunat și irepetabil care ești (nope, nu îmi zice așa, dar bag și io PR la greu acilea :D), nu e bine, nu ți se potrivește”. Și eu cred ce îmi zice. Și nu doar ca să nu dorm pe preș! :))

Așadar, cele trei motive pentru care recomand, chiar dacă nu ești pasionat grav de haine și încălțăminte, să ai aplicația FashionUP! în telefon (AppStore și Google Play) sunt după cum urmează.

Apropo, eu tot zic de haine și de încălțăminte, dar să știți că în aplicația FashionUP! găsiți și produse pentru decorarea casei (articole de baie, de bucătărie, de decor etc.) chiar simpatice.

Motivul 1. Cumperi direct din aplicație. Cu cardul sau în rate, cum vă convine. Ceea ce, în special când sunt promoții și reduceri (vezi mai jos Motivul 3) care dispar rapid, este aur curat. Oricum găsiți toate brand-urile și produsele de pe shop (peste 100.000 de produse de la peste 1.000 de furnizori!) în aplicație. Și oricum aveți smartphoneul la voi tot timpul, știți cum zic :)

Motivul 2. Ești informat permanent despre produsele noi de pe piață. Adică te mai educi și tu în ceea ce privește trendurile, produsele care sunt la modă (io recunosc: am o problemă cu chestiile astea mai noi, mă uit cu mare curiozitate la el; ca să nu zic mai rău :D), adică îți faci o idee despre care-i faza cu lumea fashionului normal pentru oameni normali, zic.

Motivul 3. Promoții permanente. Tot timpul o să vedeți reduceri și promoții în aplicație. Unele cu valabilitate de doar câteva ore. Pe care, dacă nu aveți aplicația și vă bazați doar pe faza cu ”mă uit din când în când pe site”, o să le pierdeți. O să vedeți că interfața aplicației este foarte simplă și friendly, orice vreți să faceți în ea o să fie din doar câțiva pași, ceea ce vă ajută la rapiditatea cu care vă puteți mișca prin ea și, desigur, la scurtarea timpului de achiziție.

Vă recomand, așadar, să vă descărcați aplicația FashionUP!. Să fie acolo, în telefonul vostru. Și pun pariu cu voi că nu o să treacă multă vreme până o să vă ”lovească” o promoție, un produs sau pur și simplu o idee din acea aplicație :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.