Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Razvan Todor, Senior Product Manager Bitdefender, despre Bitdefender BOX la #LaivuLuChinezu

Invitat: Razvan Todor, Senior Product Manager Bitdefender
Subiect: casele inteligente și amenințările informatice cărora trebuie să le facă față (în caz că nu știați, un hacker poate să vă intre în casă prin… frigider).

Vorbim, desigur, și despre Bitdefender BOX, un produs made in Romania (pentru că așa au vrut cei de la Bitdefender, chiar dacă îi costă mai mult să îl producă aici decât în altă parte), care face valuri serioase la nivel mondial. Mai puțin pe la noi…

Până în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am găsit eu pentru Bitdefender BOX este la eMag.

🎯Ce face Bitdefender BOX, cum funcționează și alte chestiuni ajutătoare puteți găsi aici.

📺Circa 46% dintre români se arată îngrijorați că un eventual atacator ar putea prelua oricând controlul dispozitivelor inteligente pe care le folosesc zilnic, ceea ce îi expune la furt de date personale, spionaj și invadarea vieții private, arată un studiu realizat în 2017 în mediul urban de iSense Solutions, la comanda Bitdefender.

🇷🇴Bitdefender BOX folosește expertiza de peste 16 ani a companiei în segmentul software și înglobează 21 de brevete de invenţie înregistrate de cercetători din echipele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

📡Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce anticipa tendințele unei piețe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de amenințări cibernetice.

☔️Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.