Acestea sunt ofertele Vodafone de Black Friday (P)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Intru direct în subiect: aici găsiți ofertele Vodafone de Black Friday. Intrați pe site, uitați-vă, alegeți în funcție de ce vă doriți, căci aveți de unde alege :D

În pregătirea acestui articol, am făcut pe pagina mea de facebook un concurs simpatic pe facebook. Anume, am provocat lumea să ghiceasă care va fi reducerea la Vodafone de Black Friday la Samsung Galaxy S9 256 G.

Dar să își spună părerea prin alegerea unui emoji, corespunzător reducerii, după cum puteți vedea în imagine :)

La ora 00.00 am făcut tragerea la sorți dntre toți cei 294 de oameni care au reacționat prin emojiul corect corespunzător reducerii de 68%. Dap, atât de mare este reducerea pentru acest smartphone!

Bine, puteți să vă uitați la toate ofertele Vodafone de Black Friday, căci sunt destule, și să alegeți ce vă convine, în funcție de tipul de abonament care vine cu oferta respectivă.

Puteți alege ofertele în funcție de brandul de telefon favorit, aveți mai multe pachete speciale, aveți opțiunea de accesorii sau cea de telefoane la cartelă (cu Mystery Box).

LIvrarea este gratuită în această perioadă.

Succes la cumpărături!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)