One Jazz Baia Mare – toate informațiile

One Jazz Festival din Baia Mare este o ispravă a unui tovarăș vechi, Eduard Keller, ajunsă la a doua ediție.

Organizatorice

Organizatorul Festivalului: Asociația One Sound (contact: info@onejazz.ro, 0720-016.925)

Locație: Teatrul Municipal Baia Mare, str. Crișan nr. 8

Când: 8 și 9 noiembrie 2019, spectacolele încep la ora 19.00.

Cât costă biletele la One Jazz

Puteți cumpăra bilete de aici. Un bilet costă 50 de lei pentru prima zi (cu early bird 40 de lei până în 10 octombrie) și 60 de lei pentru a doua zi (cu early bird 50 de lei până în 10 octombrie)

Sau puteți opta (recomandabil, economisiți per total zile și, cumva, sunteți ”obligați” să veniți în toate serile :D) pentru un abonament pentru cele două zile, care face 95 de lei (cu early bird 75 de lei până în 10 octombrie).

Cine cântă la One Jazz

Am făcut o selecție după cum m-a tăiat capul, ca să aveți o idee cât de cât ceva frumos despre cum sună cei care o să cânte :)

Oricum găsiți pe siteul festivalului mai multe informații despre fiecare, eu doar vă fac un pic poftă, cum ziceam.

Dali Mraz, liderul grupului, este compozitor, baterist, co-fondator al unei platforme europene de studii avansate, membru al societăţii QQ Studio. A colaborat cu nume sonore ale industriei muzicale moderne precum Scott Kinsey, Susanne Vega, Fernando Saunders, Martin Miller sau Federico Malaman.

Din varianta actuală a proiectului si CD-ului „Crazy World” fac parte următorii muzicieni: saxofonistul și compozitorul Nicolas Simion, care trăiește în Köln, excelentul chitarist Sorin Romanescu, un improvizator foarte original, contrabasistul clujean Tibi Menyhart și talentatul toboşar Iulian Nicolau.

Muzica pe care o cântă este un melanj din multitudinea de stiluri care le stârnesc interesul: jazz, blues, funk, pop, rock…..oricare poate fi o sursă de inspirație.

Péter Sárik Trio a devenit una dintre cele mai populare și prolifice trupe de jazz din Ungaria din ultimii zece ani. După prelucrarea operelor lui Beethoven în stil jazz, Peter Sarik Trio a realizat un album nou cu adaptările lui Bartók Béla.

Trupa KOSZIKA & THE HOTSHOTS s-a format în 2011 în jurul solistei Koszika şi de atunci continuă neîncetat să coloreze paleta muzicală din Transilvania. Formaţia din Târgu Mureş cântă în minim patru limbi, muzica lor stând de asemenea sub semnul multiculturalităţii.


Cum a fost la One Jazz Baia Mare ediția 2018

Testimoniale din partea artiștilor care au cântat la prima ediție:

„It was actually the best festival we’ve ever played on! I wanted to say thank you to all involved in organizing it. You did such a great job! My wife is a cultural manager, so I know what a professional organization of a festival means, and we deeply appreciated it” – Esad Halilovic, drummer, composer and leader of Dusha Connection (Austria)

”M-am simţit extraordinar de bine la acest festival. Am rămas foarte plăcut surprins de organizare: sunet foarte bun, oameni foarte primitori, public foarte rafinat şi receptiv, iar organizarea per total a fost la standardele pe care le întâlnesc la festivalurile internaţionale la care am participat de-a lungul anilor. Susţin cu toată încrederea acest festival, pentru că merită să existe mult timp de cum încolo. Mulţumim lui Eddy Keller de invitaţie şi felicitări întregii echipe “One Jazz Festival” – Sorin Zlat, pianist de jazz, compozitor, orchestrator

„De-a lungul vieții mele am văzut multe locuri și am participat la numeroase festivaluri de prestigiu, atât în Europa cât și peste Ocean. Cu toate astea, în puține locuri mi-a fost dat să văd o pregătire atât de bună ca la One Jazz Festival, mă refer atât din punct de vedere al pregătirii tehnice, cât și la modul în care am fost întâmpinați și tratați, prietenos și familial, specific festivalului. Mulțumesc pentru experiența trăită și pentru faptul că am putut face parte din acest festival. Sper ca într-un timp cât mai scurt să putem repeta această experiență extraordinară” – Horváth „Pluto” József, basist, cel mai bun basist European (2001).


Și, pentru că deși am peste 20 de ani de când stau în București eu tot ardelenește fac lucrurile, am zis să vă dau în acest articol cam tot ce trebuie să știți despre One Jazz. Ca să vă dau motive în plus să veniți să vă bucurați de un jazz de calitate.

Organizatorice

Organizatorul Festivalului: Asociația One Sound (contact: info@onejazz.ro, 0720-016.925)

Prezentatorul festivalului: Florian Lungu. De prisos să adaug ceva, zic, este? :)

Locație: Teatrul Municipal Baia Mare, str. Crișan nr. 8

Când: 9 și 10 noiembrie, 2018, spectacolele încep la ora 19.00

Cât costă biletele la One Jazz

Puteți cumpăra bilete de aici. Un bilet costă 50 de lei pe zi. Sau puteți opta (recomandabil, economisiți per total zile și, cumva, sunteți ”obligați” să veniți în toate serile :D) pentru un abonament pentru cele două zile, care face 85 de lei.

Cine cântă la One Jazz

Am selectat pentru voi, pe criterii totalmente subiective (așa cum face orice iubitor de muzică, de altfel), câteva piese din repretoriul celor care vor cânta și ne vor încânta (iată că v-am pleznit și cu șablonul ăsta :D) în timpul One Jazz Baia Mare, 9-11 noiembrie 2018. Cu câte o scurtă descriere pentru fiecare trupă/artist, așa, ca o punere în context (a se citi laudă la adresa lor :D).

Aveți opțiunea să le ascultați pe fiecare în parte sau, pentru cei care folosesc YouTube pe sistem de muzică de fond, gen, am făcut un playlist chiar la finalul artiolului, îi dați play și gata, aveți câteva (destule!) piese de jazz de calitate, cântat de aceiași muzicieni, pe care puteți să îi vedeți la One Jazz.

Cu mențiunea că nu știu dacă o să auzim pe scena One Jazz fix aceleași piese pe care vi le propun aici, dar ideea cu bucățile pe care le-am selectat este să vă faceți o… idee :D

Sorin Zlat Trio (România/Brazilia)
Cântă pe scena One Jazz vineri, de la ora 19.00

Sorin Zlat Trio a luat ființă în anul 2008. În prezent componența grupului este următoarea: Sorin Zlat (pian și lider), Michael Acker (contrabas) si Matheus Jardin din Brazilia (tobe). La concertele pe care le-au susținut în România, Europa și S.U.A grupul încântă publicul cu compoziții originale de pe albumul „Endurance”, standarde de jazz reorchestrate în maniera proprie și lucrări noi, ce vor apărea pe următorul disc care va fi lansat în toamna acestui an.

Liderul trupei este Sorin Zlat (pianist de jazz, clarinetist, compozitor, orchestrator), unul dintre cei mai talentați muzicieni români de jazz ai momentului. Printre numeroasele premii câştigate de către Sorin, menţionăm Marele Premiu în cadrul Competiţiei de Jazz din Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii (2015) (primul pianist de origine română, dar şi primul pianist internaţional care a câştigat marele premiu la cel mai prestigios concurs de pian solo din S.U.A), Marele Premiu in cadrul Competiţiei de Jazz din Monaco (2013), Marele Premiu în cadrul Competiţiei de Jazz din Montreux (2015). Invitat ca headliner la Jacksonville Jazz Festival, Sorin Zlat a concertat pe aceeași scenă alături de Chick Corea Trio, Joey Aleander Trio, Gregory Porter, Richard Bona, Lalah Hathaway si mulți alții.

Balogh Roland & Finucci Bros Quartet
Cântă pe scena One Jazz vineri, de la ora 20.30

Finucci Bros Quartet este o trupă care există din 2009 sub conducerea lui Roland Balogh. Roland este câștigător în anul 2009 al concursului de chitară din cadrului celebrului festival de jazz de la Montreux și prezent în top 5 ai celor mai buni chitariști ai anului 2015 în New York; pianistul trupei este Zoltán, fratele lui geamăn, care a obținut în anul 2007 locul 3 la concursul de pian din cadrul aceluiași festival. În anul 2015, Roland a câștigat premiul 2 al competiției de chitară jazz Wes Montgomery din New York, președintele juriului fiind Pat Martino.

Ultimul succes al carierei lui Roland a fost in 2016, atunci când a obținut marele premiu în cadrul competiției de chitară jazz Six String Theory din Los Angeles. Printre membrii juriului s-au numărat unii dintre cei mai renumiți chitariști de jazz din lume, precum Pat Martino, John Scofield, Mike Stern, Lee Ritenour și Nir Felder. Alături de frații Balogh vor urca pe scena festivalului alți doi muzicieni extrem de talentați, Horváth „Pluto” József la chitară bas și Bordás József la baterie.

Dusha Connection
Cântă pe scena One Jazz sâmbătă, de la ora 19.00

Deschiși către toate stilurile, aceștia combină cele mai diferite elemente de o manieră pasională, absolut inimitabilă. Trio-ul se inspiră din tezaurul jazzistic și își amestecă rădăcinile muzicale, lăsând spațiu creșterii. Austriacul. Slavul. Italianul. Elemente care se amestecă într-o compoziție care dă frâu libertății improvizatorice. Trio-ul a atras în mod special atenția cu noul său album, MERAK. Prezentarea CD-ului a avut loc în faimosul club de jazz Porgy & Bess din Viena, urmând apoi câteva recitaluri la festivaluri renumite precum Jazz Plaza International Festival of Havana, RARA Festival din Italia și Petrovac Jazz Fest din Montenegro, urmând concertul din această toamnă, la HongKong Jazz Festival.

Cu „Merak”, Esad Halilovic (baterie), Maximilian Tschida (baterie) și Alessandro Vicard (contrabas) au scos un album care dovedește faptul că jazzul clasic poate avea un sound atemporal, nicidecum vechi și cenușiu. Sound-ul generat de Esad Halilovic şi de partenerii săi este plin de melodii tulburătoare, de solo-uri pline de îndrăzneală și virtuozitate, turnúri și ruperi surprinzătoare, experimente neconvenționale și construcții electrizante.

Alex Calancea Band
Cântă pe scena One Jazz sâmbătă, de la ora 20.30

Alex Calancea Band, compus din Alex Calancea (chitară bas și lider), Serghei Ivanov (pian, keyboards), Sergiu Vatavu (chitară) și Nickel Russu (tobe), aduce un suflu nou și creativ pe scena muzicii românești. „Alex Calancea Band este o fuziune naturală unde poți auzi groove-urile de Drum’n’Bass și pasajele clasice împletite cu folclorul distorsionat, improvizate cu mare implicare și precizie. Toate sunt mișcate de un puls de energie care anulează distanța dintre liniște și culminațiile psihedelice,” spune liderul formației, Alexandrin Calancea, unul dintre cei mai apreciați basiști și aranjori din Republica Moldova.

În 2017, Alex Calancea Band lansează albumul „Basul capricios”. La Gala Premiilor de jazz-Premiile MUZZA pe 2017 Alex Calancea Band a obținut de trei premii: Muzicianul anului, Formația anului și CD-ul anului pentru „BASUL CAPRICIOS”. Au susţinut concerte la cele mai renumite festivaluri din țară cum ar fi Gărâna Jazz Festival, Bucharest Jazz Festival, JazzTM din Timișoara și Jazz in The Park din Cluj Napoca. În 2018, Alex Calancea Band a aniversat zece ani de activitate printr-o serie de concerte la Haga, Bruxelles, Barcelona și Atena.

Playlistul despre care vă spuneam, dați-i play liniștiți și bucurați-vă de o muzică de calitate…

one jazz

xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbethttps://bsport.fithttps://onbet88.ooohttps://i9bet.bizhttps://hi88.ooohttps://okvip.athttps://f8bet.athttps://fb88.cashhttps://vn88.cashhttps://shbet.atbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “One Jazz Baia Mare – toate informațiile”

  1. Hei, mai știi cum am scris eu pe blogul tău mai demult că-s blogger al Teatrului Municipal? guess what? Lucrez acolo (aici) acum, în departamentul de proiecte culturale și PR. Ne vedem :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.