Scriu degeaba despre excelentul proiect Altorchestra100, pentru că nu mai sunt bilete…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

De ce scriu, totuși? Pentru că mi se pare grozav ca un proiect atât de fain să fie sold out în câteva ore, de aia scriu! Practic să îi felicit pe toți cei implicați în proiect. Și să le mulțumesc pentru că ne arată, tuturor, că, dacă îți faci treaba cum trebuie, gen, lucrurile se pot întâmpla!

În plus, tot legat de acest subiect, știi că ceva are succes când te faci un pic de telecomandă, gen, că ăla zice ceva și tu înțelegi altceva. Să vă dau exemplu concret.

Eu nu am zis nici un cuvințel despre excelentul, de altfel, proiect ALTOrchestra 100, inițiat de Asociatia Star Education și finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale. Dar, pe sistem de cine se place se lipește ca timbrul de scrisoare și ca spuma de bere, iată că am o grămadă de tovarăși care oricum mă asociază cu ei, în special cu ai mei de la byron (cum le zic io).

Așa, ca idee, proiectul ALTorchestra 100 marchează 100 de ani de la Marea Unire prin unirea metaforică a două stiluri muzicale diametral opuse: rock alternativ și muzică simfonică. Fiecare formație implicată în proiect își va reorchestra cântecele în manieră simfonică, integrând în aranjamente inclusiv câte un instrument tradițional românesc.

Ei bine, în weekend eram în Cluj. Și primesc un telefon de la un tovarăș. ”Măh, fă-mi rost de două bilete la (unul din concertele din cadrul proiectului, nu spun care!)”. La care io mă enervez: ”Băăăă, săracule, nu ai câteva zeci de lei pentru un bilet, de ceri mocangeală?!” (io uitând complet că toate concertele sunt cu intrare gratuită, dar pe bază de înregistrare). La care el: ”bossulică, deschidem și noi televizorul? Tocmai aici e chestiunea, că aș plăti greu pentru biletele alea, dar nu mai sunt!”.

Și nu a fost singurul care mi-a cerut acest favor. Au fost mai mulți care au cerut să îmi activez pilele la organizatori. I-am refuzat pe toți. Nu pentru că nu am vrut să îi ajut, ci pentru că pur și simplu nu mai sunt bilete la nici unul din cele 15 concerte!

Atât de mult interes există pentru concertele din cadrul acestui concept! Care concerte nici măcar nu au fost promovate cum trebuie. Nu pentru că nu s-a vrut promovarea, ci pentru că pur și simplu nu a fost timp pentru așa ceva. Adică între anunțul oficial inițial că se întâmplă aceste concerte și decizia de a da drumul campaniei de promovare a trecut minunatul interval de câteva ore. În care minunat interval biletele au fost deja achiziționate.

Așa că mie îmi rămâne doar să mă laud că sunt prieten cu organizatorii și cu unii dintre cântăcioși :D Și să vă dau, pentru exactitatea informațională, gen, programul. Poate, poate, la unele concerte mai reușiți să vă strecurați cumva…

La București (Grand Cinema Băneasa)
16 octombrie – Zdob și Zdub
30 octombrie – Robin and the Backstabbers
13 noiembrie – byron
27 noiembrie – Grimus
4 decembrie – The Mono Jacks

La Iași (Casa de Cultură a Studenților)
17 octombrie: Zdob și Zdub
31 octombrie: Robin and the Backstabbers
14 noiembrie: byron
20 noiembrie: Grimus
3 decembrie: The Mono Jacks

La Cluj (Cinema Florin Piersic)
22 octombrie: Zdob și Zdub
4 noiembrie: Robin and the Backstabbers
17 noiembrie: byron
21 noiembrie: Grimus
28 noiembrie: The Mono Jacks

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)