Relații împlinite acasă și la birou – un program care, pe unii, s-ar putea să vă ajute

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Acuma, cum să vă spun io, m-am gândit serios dacă să vă spun despre programul ăsta numit ”Relații împlinite acasă și la birou” (faptul că se numește așa fiind sursă a uneia din reticențele mele; nu prea sunt io pe felie cu aspiraționale de astea). Dar, după ce am stat și am cugetat corespunzător, am zis că merită să vă spun despre el.

Din următoarele motive:

1. Cred cu tărie că doar dacă îți propui ceva big, ceva măreț ai șanse dacă nu să atingi acel obiectiv, măcar să te pui pe drumul corect pentru a trăi mai bine în viață. Io așa am făcut de când mă știu. În cazul de față, a-ți propune să ai relații împlinite și acasă și la birou este un obiectiv foarte mare, măre de-a dreptul. Dar tocmai de aceea vi-l recomand. Lăsați restul să vină de la sine apoi.

2. Simt o tristețe intensă de fiecare dată când văd pe câte unii care zic ”nope, nu o să meargă, nu are cum”. Bine, problema nu este că zic din când în când asta, despre orice și despre oricine, ci că sunt maeștri în acest mindset negativist, care oricum o dai și o întorci nu are cum să le facă bine în viață. În cazul de față, vă recomand atitudinea pozitivă a lui ”hai să încerc, nu am nimic de pierdut”.

3. Multă lume mă invidează pentru relația pe care o am acasă cu senzaționala doamnă a sufletului meu și pentru relațiile pe care le am la agenția digitală Kooperativa 2.0 cu colegii mei. Și pe bună dreptate. Căci cred cu tărie că sunt binecuvântat din acest punct de vedere. Dar să știți că a fost enorm de multă muncă să ajung la acest nivel, atât în relația de acasă, cât și în relațiile colegiale de la birou. Enorm de multă muncă! Doar nu credeți că așa ceva s-a întâmplat așa, pur și simplu. Și doi piloni de bază în această muncă teribilă cu mine însumi și cu ceilalți au fost cei pe care vi i-am spus mai sus: setarea de obiective mari și ieșirea din primejdiosul mindset negativist.

Progamul acesta pe care vă îndemn să îl cercetați un pic s-ar putea să nu vă ajute. Adică maximum ce vi se poate întâmpla rău este să irosiți un pic de timp să vă familiarizați cu el. Dar pe unii dintre voi (statistic vorbind, la ce succes a avut programul până acum, pe mulți dintre voi, de fapt) s-ar putea să îi ajute teribil. Așa că vin și vă întreb: de ce să nu încercați?

Photo by Sarah Cervantes
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Relații împlinite acasă și la birou – un program care, pe unii, s-ar putea să vă ajute”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)