Câteva soluții de la Brico Depôt pentru amenajarea băilor mici

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Update: Iătă unde mai puteți găsi pop-up storeuri de genul celui despre care vă spun mai jos. Eu zic că merită să dați o tură pe acolo :)

București – Pop-up Gama Bucătărie, intre 24 august – 2 septembrie, la AFI Palace Cotroceni
Constanța – Pop-up Gama Baie, intre 22 – 29 august, la City Park Mall
Oradea – Pop-up Gama Bucatarie, intre 16 – 23 septembrie, la Oradea Plaza


Hai să vă dau o informație caldă, ca să îi zic așa: până pe 19 august, dacă mergeți în fața intrării Galaxy de la AFI Palace Cotroceni, o să găsiți un pop-up store Brico Depôt.

Unde, pe lângă faptul că puteți câștiga premii pe loc (în urma unor concursuri tare simpatice!) și că primiți carduri răzuibile cu câștiguri garantate, puteți vedea soluțiile inteligente de amenajare – gamele de baie Imandra și Beloya – și să și povestiți cu consultanții aflați la fața locului.

Am făcut și un scurt filmuleț de la fața locului, merită să vă uitați la el dacă aveți trei minute disponibile, mai ales că o să vedeți ce colaborare bună am avut cu un tânăr consultant, practic asistentul meu de regie și unul din actorii principali (dar nu cel principal!) al filmului :D

Pe lângă cardurile răzuibile pe care le puteți câștiga la pop-up store, dacă faceți cumpărături de minimium 150 de lei în magazinele Brico Depôt din orașele în care există pop-up store (București, Oradea, Constanța), mai primiți un astfel de card. Care, desigur, vă aduce alte câștiguri. Cu mențiunea că premiile pot fi ridicate doar din magazinele Brico Depôt.

Încă ceva: să urmăriți și pagina Brico Depôt ca să vedeți unde mai ajunge acest pop-up store și cu ce idei mai vine. Spre exemplu, tot la AFI, între 24 august și 2 septembrie o să găsiți soluții de amenajare a bucătăriei, așa că treceți-vă în calendar, dacă aveți nevoie de așa ceva.

Bun, revenind la chestiuni mai puțin arzătoare, cum ar veni. Și anume ce ziceam în titlu: câteva soluții pentru amenajarea băilor mici. Știu că pentru mulți dintre noi ”băi mici” este tautologie, dar trebuie folosită această expresie ca să înțelegem mai clar despre ce vorbim :D

Cuvântul de ordine în acest caz este ”modular”

Mă rog, cel puțin din punctul meu de vedere. Căci așa te poți juca, practic, în așa fel încât să îți amenajezi baia cum vrei și cum îți place. Vă dau câteva produse, care mi-au făcut mie cu ochiul din gama Imandra. Doar cu titlul de exemplu, dacă vreți (găsiți în magazinele Brico Depôt și online muuuuult mai multe).

Dulapul suspendat cu oglindă. Îngust, înalt, bun ca să mărească ideea de spațiu și să și pui cele trebuincioase în el.

IMANDRA DULAP SUSPENDAT ÎNALT ÎNGUST OGLINDĂ 40 CM

Dulapul suspendat. Mă rog, tehnic se numește bază. Dar pentru mine este dulap :)) O soluție foarte bună pentru multe băi.

IMANDRA BAZĂ SUSPENDATĂ ALBĂ 60 CM

Picioarele de metal Portloe. Pe care, apropo de modular, poți sau nu să le ”activezi”. Eu le folosesc. Mai pun sub dulap niște cutii de palsic cu chestii pe care le folosesc rar.

IMANDRA PICIOARE METAL PORTLOE

Aveți, desigur, și opțiuni pentru gresie și faianță. Mie îmi place mult travertinul. Nu știu de ce, parcă e mai cald, așa :)

Pe lângă aceste produse, puteți să analizați chestiunea în cauză și din punct de vedere al dimensiunii băii. Aveți sugestii și pentru o baie de 2 metri pătrați, dar și pentru una de 4 metri pătrați, una de 6 metri pătrați sau una de 8 metri pătrați.

Vă recomand să dați un ochi și pe serviciile pe care vi le oferă specialiștii Brico Depôt, s-ar putea să vă ajute. În sensul că poate nu v-ați gândit să apelați la astfel de servicii (cum mi se întâmplă mie uneori…).

Informații despre Brico Depot care te ajută direct

În cazul că nu știați că aveți un magazin Brico Depôt în zonă, iată unde îl puteți găsi: București (Băneasa, Militari, Orhideea, Pantelimon), Arad, Brăila, Brașov, Călărași, Constanța, Drobeta, Focșani, Oradea, Pitești, Ploiești, Suceava.

Poate analizați opțiunea să vă faceți rost de un card Brico Depôt. Care se poate obține fie direct la cel mai apropiat magazin, sau online, prin completarea formularului și ridicarea ulterioară a acestuia din locația de proximitate. Pentru clienți, acesta oferă o serie de beneficii precum:

  • 90 zile pentru returul produselor făra bon fiscal în toate magazinele
  • facturare rapidă la casă
  • livrarea gratuită la domiciliu pentru cumpărături în valoare de peste 5.000 de lei, în limita a 30 de kilometri dus-întors.

Aplicaţia Brico Depôt se poate descărca gratuit de pe App Store şi Play Store. Aceasta oferă, pe lângă posibilitatea de a consulta rapid cataloagele curente, și informaţii despre depozite şi instrumente utile precum: nivelă, raportor, măsurator tipuri de cuie, detector de metale, calculator suprafeţe, convertor unităţi sau detalii despre starea vremii, un element foarte important atunci când este vorba despre construcţii. De asemenea, stocurile produselor, precum și prețurile, sunt actualizate zilnic în aplicație.

Iată câteva filme ajutătoare, poate vă vin idei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Câteva soluții de la Brico Depôt pentru amenajarea băilor mici”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)