Haideți să salutăm prima aplicație mobilă pentru tinerii adulți afectați de cancer din România

Zic de fiecare dată când am ocazia că le mulțumesc din tot sufletul meu celor care, în anumite chestiuni extrem de sensibile, fac treaba în locul nostru. În locul nostru, al celor care, din diverse motive, nu reușim, nu vrem sau nu putem să facem astfel de lucruri.

Și le mulțumesc în numele nostru, al celor mulți. Căci noi suntem cei care nu reușim să ne adunăm forțele să ne expunem la atâta durere. Noi cei care nu vrem să ne uităm în ochii unui suferind și să ne încărcăm cu o părticică din suferința lui. Noi care nu putem să trecem fără scrijelituri în suflet peste întâlnirea cu cineva care peste puțin timp urmează să plece dintre noi.

Le mulțumesc din suflet acestor oameni care fac astfel de lucruri în locul nostru și mă înclin în fața lor.

Există astfel de oameni în Asociația Little People. Despre care v-am spus de mai multe ori la mine pe blog. Și care sunt absout uluitori în ce fac. Chiar dacă mai greșesc. Ca orice om care face ceva. Căci sunt oameni cei de la Little People. Ba nu, OAMENI. Uriași.

Ei au lansat prima aplicaţie mobilă destinată tinerilor adulţi afectaţi de cancer din România. Se numește VIA. Și vă rog să mă ajutați și să dați mai departe vestea despre lansarea acestei aplicații. Despre care vă dau informațiile de mai jos.

Mai precis, aplicația se adresează tinerilor bolnavi de cancer sau supravieţuitori de cancer cu vârsta cuprinsă între 18-39 de ani, pentru care sistemul de sănătate şi îngrijire din România nu este pregătit. Pentru ei este gândită şi creată această aplicaţie. Ca să întrebe orice, să aibă curajul să atingă subiecte tabu, să se conecteze cu tineri care au trecut prin experienţe similare, să se descarce şi să îşi găsească ancore sănătoase prin care să facă faţă experienţei.

Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de înfruntat un diagnostic precum cancerul. Asociaţia Little People România a observat cu ce probleme se confruntă aceşti tineri adulţi care sunt diagnosticaţi cu cancer şi au venit în ajutor lor cu aplicaţia mobilă VIA unde sunt tineri cu aceleaşi probleme ca ei.

VIA este prima aplicaţie mobilă concepută pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulţi care se luptă cu diferite forme de cancer, dar şi pentru a-i ajuta să înfrunte singurătatea.

VIA este disponibilă pe telefoane mobile cu sisteme de operare iOS și Android și poate fi descărcată gratuit din iTunes sau GooglePlay. Aplicaţia VIA este produsă de Asociația Little People, cu sprijinul Lidl.

Aplicaţia se poate utiliza de către tinerii adulţi bolnavi de cancer, cu vârsta cuprinsă între 18-39 de ani. Unul dintre beneficii este faptul că le oferă tinerilor un spaţiu securizat, virtual, în care să poată comunica între ei, să își poată împărtăși experiența liberi, să pună întrebări și să afle răspunsuri de la persoane care au trecut prin același tratament.

De asemenea, pot lega prietenii cu persoane față de care nu au teama de a fi respinși, care îi înțeleg și le oferă siguranță că nu sunt singuri în această luptă. Cu cât vor cunoaște mai multe detalii despre boala cu care se confruntă, cu atât se vor simți mai siguri și mai puternici. Aplicația este disponibilă tuturor tinerilor adulți afectați de cancer din toate centrele de tratament din țară.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.