În atenția părinților cu copii fani FC Barcelona: vreți să le faceți un cadou grozav?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: În urma tragerii la sorți efectuată prin random.org, cei cinci câștigători sunt… Nadina Toia, Varga Georgiana, Amelia Olteanu, Simion Oana Alexandra, Madalina. Rezerve (în caz că unii câștigători nu își revendică premiie): Parvu Ana Maria și Ullise Dobranis Cristina Popescu (a comentat și pe alt blog, deci nu a întrunit condițiile să fie rezervă pe blogul meu). Felicitări tuturor câștigătorilor și mulțumiri tuturor participanților!

Câștigătorii sunt rugați să trimită un mail, pana pe 6 august, pe adresa adelina_lunganu@mccannpr.ro care să conțină nume, prenume, număr de telefon și adresa poștală de corespondență). În mail trebuie să specificati faptul că vă dați acordul exclusiv in scris privind utilizarea datelor personale, in scopul livrarii premiilor de catre Organizator, respectiv Nestle, in acelasi corp de e-mail in care trimit informatiile mai sus-mentionate.


S-au schimbat incredibil de multe lucruri în lumea asta de pe vremea când eram eu copil. Căci viteza cu care se mișcă totul pe planeta asta este teribil de mare. Dar tot există anumite chestiuni care au fost, sunt și vor fi neschimbate. Una dintre ele este bucuria unui copil atunci când primește un cadou care să se potrivească perfect cu dorința lui de moment :)

Și zic dorința lui de moment pentru că orice părinte știe că azi copilului îi place ceva, iar peste o săptămână se uită disprețuitor la ce i-a plăcut, pe sistem de ”păi, ce, eu sunt copil mic să îmi placă așa ceva?!”.

Hai că știți ce zic, dragi părinți, ați trecut prin așa ceva, desigur :) De aceea, dacă tot este să facem o bucurie copilului, ar fi bine să nu ratăm intervalul de oportunitate, ca să îi zic așa. Practic, să ne dorim mai mult victoria fix când are nevoie copilul de ea!

Noi, cei din generația mea, ne jucam cu mingea de 18 și, când reușeam să mai strângem niște bani, ne jucam cu mingea de 35. Lei. Așa le numeam, în funcție de cât costau. Și ce pasiune, ce zbucium, ce certuri și ce împăcări… Trăiam totul așa cum orice copil, din orice timpuri, pățește atunci când se joacă împreună cu cei de leatul lui. Adică o copilărie adevărată!

Astăzi, mingile de 18 și de 35 există doar în amintirea noastră. Și e bine că se întâmplă asta. Căci – oricât de multă nostalgie ar stârni în amintirea noastră – mingile alea erau oribile, de o calitate mai mult decât îndoielnică :)) Acum copiii pot să se joace cu niște mingi care par din Star Trek pe lângă ce aveam noi. Și cu echipamente la care noi nici nu îndrăzneam să visăm. Și este bine că se întâmplă asta. Căci viața merge înainte. Și oportunitățile pentru copiii noștri cresc teribil!

Apropo de oportunități. Cum, trag nădejde, v-ați prins din titlu că acest articol are ceva cu fotbalul, hai că vă zic direct despre ce este vorba:

Scrie-mi în comentarii de ce este importantă nutriția echilibrată pentru copiii care fac mișcare și poți câștiga o geantă și o minge cu FC Barcelona și Nesquik pentru copilul tău.

Cam așa arată premiile. Adică geanta și mingea. Uitați-vă un pic la ele. Și acum imaginați-vă cu câtă încredere în el o să pășească piticul vostru purtând aceste două ”trofee” la antrenament, în sala de sport, la ora de educație fizică sau pur și simplu în parc, la o miuță, cu prietenii.

Despre asta este vorba: să le oferim acele cadouri care să se potrivească perfect cu dorința de moment a copilului. Să prindem acest moment. Și să oferim acea bucurie!

Aștept comentariile voastre până pe data de 29 iulie, ora 23.59. Câștigătorii vor fi anunțați aici, în acest articol, printr-un later edit, pe data de 30 iulie 2018.

Pentru a putea intra în concurs, trebuie să comentați cu o adresă de email validă. Adresa va fi folosită doar în cazul căștigătorilor și doar pentru discuțiile despre cum să intre în posesia premiului (adică vă voi spune pe mailul cu care ați comentat care sunt pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a intra în posesia premiului).

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți prin random.org, intrarea pe lista de tragere la sorți realizandu-se în funcție de ziua și ora la care a fost postat comentariul (poziția 1 corespunde primului comentariu, poziția 2 celui de-al doilea comentariu și tot așa). Vor fi trași la sorți 5 câștigători și 2 rezerve (pentru cazul în care există câștigători care, din diverse motive, nu o să poată intra în posesia premiului).

Detalii în regulamentul campaniei.

De ce mă bucur pentru parteneriatul FC Barcelona – Nesquik

Ar trebui să încep prin a vă spune că Barcelona este o echipă uluitoare. Din toate punctele de vedere. Și uite că asta fac :)) Apropo, secvențele recente cu retragerea lui Iniesta, unul din jucătorii mei favoriți din toate timpurile, îmi fac și acum stomacul să se strângă de emoție… Căci despre asta este vorba, despre emoție. Acesta, cred eu, că este cuvântul care ar putea descrie cel mai bine această echipă extrem de iubită: emoție.

Doar că, vedeți voi, ca să reușească acest cub să ajungă să emoționeze sute de milioane de oameni din toată lumea a trebuit să facă lucrurile cum trebuie, ca să o zic direct, ca de la peluza vieții unde îmi place mie să stau. Adică a trebuit inclusiv în asocierea cu diverse branduri să aleagă cu grijă și cu mare atenție pentru ce mesaje transmite.

De aceea salut și eu colaborarea cu Nesquik. Pentru că, din perspectiva unei creșteri frumoase a copilului, această soluție nutrițională este ce trebuie. Și nu vorbesc din cărți, ci din experiența proprie. Căci printre extrem de puținele dulciuri (să le zicem așa, generic) din casă de la noi, punguța sau cutia (dupa caz) de Nesquik este clar acolo. Copiilor le place (și îi ajută!), mie îmi place, deci e din filmul casei, ca să zic așa.

În plus, dacă vorbim despre Nesquik Opti-Start, ia uitați ce combinație de vitamine și minerale avem: fier, zinc, vitamina D, vitamina B1 și vitamina C. Într-un singur pahar.

Și gândiți-vă acum cât de greu este să oferim copiilor noștri această combinație de vitamine la ce program avem și la cât de pe fugă reușim să îi punem la masă, ca să o zic direct.

Practic, un pahar de cacaua Nesquik Opti-Start cu lapte asigură copiilor noștri 17% din necesarul zilnic de fier pentru putere de concentrare și învățare. Adică asta știm că le oferim sigur cu acest pahar!

Dar este foarte important să completăm această combinație de minerale și vitamine cu o alimentație corespunzătoare și cu activități fizice diverse. Toți știm că trebuie să facem asta ca părinți. Dar câți dintre noi ajung cu adevărat să ”bifeze” acest mix atât de necesar? Puțini, din păcate…

Puteți câștiga alte sute de premii în campania națională!

Pe lângă premiile de mai sus, pe care le puteți câștiga comentând aici pe blogul meu, musai să știți că mai puteți câștiga o grămadă de premii doar cumpărând Nesquik, după cum vă detaliez mai jos, urându-vă succes maxim:

Ce premii puteți câștiga

– premii zilnice: minge cu logo-urile Nesquik și FC Barcelona, rucsac de laptop cu logo-urile Nesquik și FC Barcelona
– premii săptămânale: geantă pentru echipament sportiv cu logo-urile Nesquik și FC Barcelona
– premiul cel mare: o experiență la Barcelona pentru tine și cel mic (valabil pentru copiii între 7 și 12 ani)

Pentru a beneficia de Premiul cel Mare, câștigatorul trebuie să îndeplinească obligatoriu și cumulativ următoarele condiții:
– să fie parinte sau tutore legal pentru cel puțin un copil minor, cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani;
– să fie însoțit în excursie doar de soție/soț (cu vârsta de peste 18 ani, împliniți la data începerii Campaniei) și maxim 2 copii minori, cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani, pentru care deține calitatea de părinte/tutore. Câștigătorul nu își poate alege alți însoțitori decât cei enumerați anterior și, de asemenea, nu poate beneficia de Premiul cel Mare decât dacă este însoțit de 1 (un) copil minor, cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani.

Cum puteți câștiga aceste premii

Să achiziționati din magazinele participante, în perioada de desfășurare a campaniei (31 mai – 22 august 2018), produsul pe care îl aveți în această fotografie (Nesquik 500g cacao instant, cu ambalaj dedicat cu echipa de fotbal FC Barcelona și care are lipit de pachet un set de cartonașe cu jucătorii FC Barcelona).

Să trimiteti apoi, prin SMS, la numarul 1789 – numele magazinului participant din care au achiziționat produsul și numărul bonului/documentului fiscal.

Cum se acordă premiile

Toate tipurile de premii vor fi acordate prin tragere la sorți, printr-un program computerizat, iar câștigătorii vor fi anunțați pe platforma Nestlé, în această secțiune dedicată.

Să fie cu fotbal și cu mult noroc!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

107 thoughts on “În atenția părinților cu copii fani FC Barcelona: vreți să le faceți un cadou grozav?”

  1. O nutritie echilibrata sta la baza unei vieti sanatoase si mai ales cel mic deprinde un bun exemplu in as ordona caracterul. DAR..ce ne facem in cazul copiilor care nu au posibilitatea unei vieti cu o nutritie echilibrata, dar care totusi isi doresc sa d3vina mari sportivi…cum zic ei..poate ca aici intervine ambitia de a reusi, providenta divina..nu stiu..cert este ca nutritia echilibrata duce la o concentrare mai mare, la o sanatate mai puternica.

 1. Cristina Popescu

  Nutriția echilibrată este foarte importanta pentru copiii care fac miscare, pentru ca le asigura necesarul de proteine si vitamine si astfe,, invatati de mici sa manance sanatos si echilibrat vor evita obezitatea si alte boli.

 2. Copiii au nevoie de alimentație echilibrată pentru sănătatea fizică și mentală, în special pentru că majoritatea copiilor sunt foarte activi fizic. Nutritia echilibrată și sportul = sănătate!

 3. Buna ziua !
  Si eu sunt fan Barcelona, chiar daca sunt bunica.
  Am incercat pe cat posibil sa ma educ sa mananc echilibrat.
  Nepotul meu care e fan fotbal si fan al Barcelonei, mananca impreuna cu mine fix din trei in trei ore, trei mese principale si doua gustari. Fotbalul si inotul sunt sporturile pe care le practica. Eu cred ca sportul si mancatul sanatos, sunt principiile reusitei.
  M as bucura enorm sa i pot oferi impreuna cu voi un asemenea cadou.
  Zi buna si mens sana in corpore sano !

 4. Nutritia echilibrată este importanta pentru copiii care fac miscare, le asigura necesarul zilnic de proteine si vitamine si vor fi sanatosi si vigurosi.

 5. Organismul uman a fost creat pentru miscare. Ca sa ne miscam si sa avem si performanta avem nevoie sa ne alimentam corespunzator. Sunt fost baschetbalist iar fiul meu este jucator de water-polo si fan FC Barcelona.

 6. Nutritia echilibrata e importanta caci copilului care face sport trebuie sa i se asigure vitaminele si mineralele de care are nevoie. Completez si cu o portie de somn zilnic pt sustinerea efortului fizic.

 7. Nutriția echilibrata este foarte importanta ptr sănătate.
  Nutriția echilibrata ne dă putere ptr practicarea sportului și nu numai .

 8. Florea Alin Filip Maximus

  Pentru copii nutriția echilibrată și o porție de somn sunt cele mai bune ingrediente pentru o viață echilibrată!

 9. Florea Alin Filip Maximus

  Pentru copii nutriția echilibrată și o porție de somn sunt ingrediente pentru o viață echilibrată!

 10. Mens sana in corpore sano – sanatatea corpului aduce sanatatea mintii, fara de care un sportiv nu ar face performanta. Echilibrul in alimentatie asigura sanatatea corpului.

 11. Nutriția echilibrată este importantă pentru toți, adulți sau copii, mai ales pentru cei mici, care oricum sunt mai activi și plini de energie.

 12. Pentru copiii activi, cu varsta intre 6 si 12 ani, este necesar un aport sustinut de calorii si alti nutrienti, respectiv 1600-2200 calorii pe zi pt. fete si 1800-2400 pt. baieti. Daca activitatea este mai intensa, aportul creste.
  In primul rand, copiii trebuie hraniti cu mancaruri bogate in carbohidrati la fiecare masa sau gustare.
  Apoi, au nevoie de proteine dar nu in exces si fara sa inlocuiasca carbohidratii, cele mai bune surse fiind: carnea de pui, curcan, oua, branza, lapte, iaurt, fasole uscata si legume.
  Si nu in ultimul rand, o hidratare corespunzatoare. Copiii necesita multe lichide intrucat sunt sensibili la caldura.
  Sa nu uitam de fructe : prune, pepene si piersici, ca mici gustari.
  Succes !

 13. Mens sana in corpore sana!
  Nutriția și sportul trebuie sa fie pentru copii noștri un mod de viață. Pentru dezvoltarea lor armonioasa trebuie sa ținem cont de ce le oferim la masa și de mișcarea pe care o fac zilnic.Trebuie sa le oferim copiilor noștri alimente sănătoase pline de nutrimente și vitamine, care sa îi ajute sa cresca sănătoși. Iar sportul sa îi dezvolte armonios atât fizic cât și mental

 14. Nutritia echilibrata este foarte importanta, atat pentru adulti cat mai ales pentru copii pentru ca ei sunt in plina dezvoltare si au nevevoie de un start bun! Mai ales in cazul copiilor care fac sport…nutritia contribuie la succesul sau pe mai departe!

 15. Copiii au nevoie de alimentație echilibrată pentru sănătatea fizică și mentală, în special copiii care fac sport au nevoie de un aport mai mare de energie. Nepotul meu este fotbalist și în fiecare zi are antrenamente sau participă la competiții, alimentația echilibrată ajutându-l să facă față efortului fizic pe teren.

 16. Alimentatia copiilor care practica sporturi de performanta tb sa fie adaptata varstei si sportului practicat, astfel incat sa scada riscul de aparitie a oboselii, sa optimizeze performantele si refacerea organismului dupa antrenament sau competitie.
  In plus, o dieta echilibrata este importanta pt a preveni deficitele de crestere.

 17. Bună ziua
  Alimentația echilibrata = energie = performanta
  Asta încerc să fac cu copiii mei, care fac sport:handbal și fotbal, să îi învăț că mâncarea sănătoasă este foarte importantă și împreună cu somnul duc la performanțe sportive și intelectuale.

 18. Sport fara nutritie echilibrata,e ca viata in bezna. E un echilibru ce asigura o viata fara probleme de greutate pentru cei mici. In plus,echilibrul fizic,inseamna echilibru mental. Echilibrul mental inseamna fericire,dezvoltare emotionala fara probleme.
  Sportul si nutritia echilibrata inseamna un copil dornic sa socializeze,sa incerce totul,fara sa fie constrans de aspectul fizic;inseamna un viitor fara bariere!

 19. Pentru că sunt părintele unui singur copil ce iubește sportul în general și fotbalul în special, pot spune că modul de alimentație este foarte important. Dacă până să-l prindă microbul cu fotbalul o mulțime de… prostii… erau parte din alimentația zilnica, ei de când cu fotbalul se schimba problema. Mult mai echilibrat în ceea ce mănâncă, că altfel nu poți să ajungi ca un Messi, Neymar sau alți jucători de top. Concluzionand pot spune că este partea cea mai frumoasă din fotbal, iar restul (echipament, mingii, deplasări…etc) devin detalii…

 20. Roxana Mirela Vasile

  Nutritia echilibrata este obligatorie pentru oricine, dar in special pentru copii, care sunt in crestere ! O alimentatie sanatoasa este utila atat trupului, cat si mintii!

 21. Ilie Otilia Petronela

  Copiii și mai ales cei care practica un sport au nevoie de o alimentație echilibrata ,importantă în dezvoltarea armonioasă atât fizică cât și psihică a celor mici.Este important sa consume fructe (la timpul lor😁),lactate ,legume(în mâncarea gătită),toate acestea aduc un aport de vitamine ,săruri, minerale

 22. Fructele, legumele, carnea rosie, pestele sunt foarte importante. Baiatul meu vrea sa se faca portar, deci e la fix concursul!

 23. Cand vine vorba despre o alimentatie sanatoasa, responsabilitatile sunt impartite intre parinti si copil, astfel ca indiferent de greutatea copilului (normo, sub sau supraponderal) sunt recomandate urmatoarele:
  – parintii trebuie sa ofere copilului o paleta cat mai variata de alimente impartite pe mese si ore regulate. Parintii trebuie sa impuna copilului doar orarul (mese regulate) si tipul alimentelor consumate;
  – copilul, poate decide singur cantitatea consumata, este indicat ca acesta sa fie lasat sa manance pana se satura.
  Dupa o perioada de educare alimentara (stabilirea unui orar al meselor), copilul va invata singur cat si cand poate sa manance. In timp acestia vor evalua si optiunile unei alimentatii sanatoase, vor putea selectiona anumite alimente, de asemenea se vor obisnui cu obiceiurile alimentare familiale.

 24. O dieta echilibrata înseamnă un corp care se dezvolta armonios, energie, voioșie și buna-dispoziție pentru a face sport, jocuri sau năzbâtii :) Și, cel mai important, înseamnă sănătate!

 25. Obiceiurile sanatoase se formeaza din copilarie. Incercam sa nu sarim peste mese, sa nu mancam prea mult si sa avem o dieta variata, in acelasi timp pastrand voia buna si placerea de a manca impreuna in familie. Important pentru copii este sa aiba la indemana alimente sanatoase si sa fie implicati in achizitionarea produselor, fie de la piata sau din magazine. Copii mei sunt incantati sa se serveasca singuri la micul dejun cu cereale cu lapte, Nestle e o constanta in bucataria noastra si un sprijin pentru nutritia echilibrata. Am observat ca gusturile copiilor se schimba cu anii si ca pentru fiecare ciclu de cca 2 ani am gasit alte produse cu alte gustruri si bucurii.
  Pofta buna, pofta de viata si sanatate la toata lumea!

 26. Am fetita și băiat. Amândoi bat mi geamuri în curte, cel mic de 3 anișori e pur și simplu fermecat de minge ⚽, prinde niște voleuri cum spune el și tați de mama mama. Suntem norocoși ca stam la curte și au timp de activitate sportiva chiar și atunci când nu putem merge cu ei în parc sau alte locuri.
  Cred ca ar fi super un premiu ca acesta pentru amândoi

 27. Nutritia echilibrată este importanta pentru copiii care fac miscare, le asigura necesarul zilnic de proteine si vitamine si vor fi sanatosi

 28. Nutriția echilibrată pentru copiii care fac sport este importantă pentru dezvoltarea lor armonioasă și pentru echilibrul fizic și psihic.

 29. Nutritia echilibrata este importanta pentru aportul de minerale si vitamine de care copilul are nevoie;
  Pentru o dezvoltare armonioasa.

 30. Fara o nutritie echilibrata nu poti avea o viata echilibrata…si daca nu ai o viata echilibrata nu poti avea performante in sport.

 31. Popescu Nicoleta

  Echilibrul dintre alimentație și sport poate fi rețeta unui succes garantat. Fără un echilibru, nu poți reuși.

 32. Cristina Balaban

  Nutritia echilibrata este foarte importanta pentru toti cei care fac sport, trebuie sa existe un echilibru intre ceea ce dai corpului si efortul pe care il faci.

 33. Nutritia echilibrată și sportul = sănătate , dar acestea trebuiesc introduse în viața copilului de la început , astfel el va invata sa manance sanatos , sa stie sa evite anumite alimente care nu sunt ok , sa isi consume energia zilnic si astfel sa creasca armonios.
  Nu ofer Nesquik zilnic , dar este un produs care nu imi lipseste din casa , iar cel mic este încântat de cartonașe are un subiect comun de discuție cu tatal sau, acesta fiind fan Barca :) deja a invatat numele lor si daca mai fac parte din lot sau nu :)
  Apropo de mingi , acum 10 ani , cand m-am intors din Spania , jumatate de valiză era ocupată de o minge cu Barca pentru fratele meu. Cred ca a fost cel mai frumos cadou pt el si dupa 10 ani o are :)

 34. Varga Georgiana

  O nutritie echilibrată sustine un corp sănătos,un corp care primeste tot ceea ce are nevoie pentru o functionare corectă din alimentele consumate iar copiii care fac miscare si isi solicită foarte mult corpul au nevoie de o atentă preocupare din partea părintilor asupra a ceea ce consumă alimentar vorbind pentru un plus de energie ,minerale si vitamine.

 35. Copiii cu o nutritie echilibrata vor avea energia necesara pentru a invata si a creste. In acest punct al vietii, ei cresc constant si acumuleaza noi cunostinte, iar inceperea unei noi zile trebuie sa fie cu o masa nutritiva care sa le permita sa se concentreze pentru a invata la potentialul maxim.

 36. Roxana Spiridon

  O nutritie echilibrata contribuie la un fizic sanatos si aduce un plus de energie in timpul activitatilor sportive.

 37. O nutriție echilibrată, ajută organismul să funcționeze în standarde normale și să ajute corpul să se mențină.

 38. Dinu Maria Otilia

  O nutriție echilibrata este cheia în orice facem, în sănătate, spor și în viata de zi cu zi. Nutriția e calea către ce vrem sa facem cu viata noastră. Un fel de, spune-mi ce mănânci ca să îți spun ce boli o sa ai!,,

 39. Importantă, într-adevăr, nutriția echilibrată. De pildă, fierul ăla din NESQUIK Opti-Start, care te umple de energie, merge combinat cu magneziu, zinc, și vitaminele vitamina B1, C și D care îi facilitează asimilarea.

 40. Popescu Carmen Cristina

  Alimentația corectă asigură creșterea și dezvoltarea adecvată a adolescenților și îmbunătățește sănătatea și bună funcționare a organismului.În mod special ,alimentația sănătoasă îi ajută pe copii să își îmbunătățească performanțele la învățătură și sport.În același timp alimentația necorespunzătoare poate duce la schimbarea greutății corporale , precum și la apariția unor boli cronice.

 41. Alături de mișcare avem nevoie de o alimentație echilibrata, plină de vitamine, minerale și proteine care ne dau energie și vitalitate, reușind astfel să ducem o viață sănătoasă și mai ales pentru cei care fac sport performanță

 42. Simion Oana Alexandra

  O Nutriție echilibrata sta la baza oricărui lucru pe care vrei sa il duci la bun sfârșit. Cu atat mai mult e foarte importanta pentru un copil cu un organism aflat in crestere si mai ales in ziua de aZi cand exista atâtea tentații nesănătoase.

 43. Andrei Vranceanu

  Pentru o viață frumoasă faceți mișcare minim 30 de minute pe zi sau beți cel puțin 2L de lichide
  Așa ne se îndruma spre o viață sănătoasă.
  Dar cine vorbește de mâncare , in ce ne putem baza in tot felul de saruri și zaharuri?
  Va spun sincer eu mananc Nesquik aproape un an și nu am văzut cereale mai bune .

 44. Nutriția echilibrată este importanta pentru copiii care fac mișcare deoarece, alaturi de odihna, le asigura resursele necesare cresterii si dezvoltarii armonioase.

 45. O nutritie sanatoasa este importanta pentru copiii care fac sport deoarece performanta fizica trebuie insotita de o echilibrare a necesarului hidro-mineral si energetic.

 46. Copii, și nu numai, au nevoie de o nutriție echilibrată, fie că fac sport sau nu. Ideal ar fi să practice măcar un sport.
  De ce o nutriție echilibrată? Tocmai pentru asta – echilibru – mîncăm și dulce, mancăm și legume/fructe. Stăm și ne jucăm pe consolă, dar și alergam în parc/ne dăm cu bicicleta.

 47. Fara o Nutriție echilibrata nu ne putem dezvolta corespunzător, nu putem sa ne facem treburile zilnice iar copiii se dezvolta inadecvat. Deci, nutriția echilibrata este una din căile importante pentru a te dezvolta frumos si a avea puterea sa duci mai departe multe din aspiratiile vieții

 48. Lucaci Augustin Ionel

  O nutritie echilibrata este importanta pentru fizicul si psihicul unui copil. Un copil care mananca sanatos si la ore exacte este mai sanatos , puternic si fericit.

 49. O Nutriție echilibrata și sănătoasă asigura emergia atât de necesară unui copil care face sport. Alimentele trebuie sa fie cât mai sănătoase, bogate in vitamine și minerale pentru a ajuta copilul sa fie puternic și sa facă fata antrenamentului.

 50. Nutriția echilibrată este foarte importanta pentru copiii care fac miscare, pentru a le asigura necesarul de proteine si vitamine pt întreaga zi si pt a se dezvolta armonios si a creste sanatos!

 51. Băiatul meu este la o echipă de juniori de fotbal la mine în oraș iar prin turnee am observat că Alimentația este importantă mai ales la efort prelungit. Alerga cu aceleași performanțe de la început până la sfârșit pe când alți copii “gâfâiau” după 10 minute. Dar regula mea de aur este : cel puțin un fruct pe zi și fără mâncare tip fast-food !

 52. Recunosc că acum pe timp de vară am încălcat regulile privind Alimentația copiilor mei dar promit că din Septembrie odată cu începerea anului școlar toate vor reveni la normal. Adică să consumăm toată familia numai mâncare făcută in casă și cât de cât respectate și orele de masă!

 53. Constantin Teodor

  Eu sunt mare sustinator al formatiei de fotbal Barcelona, Messia este super king iar nutritia echilibrata este importanta pentru fizicul si psihicul unui copil.Pentru o viață frumoasă faceți mișcare minim 30 de minute pe zi si sa consumi Nesquik.

 54. În cazul copiilor care fac sport în mod special dar și în cazul tuturor copiilor este foarte importanta o nutriție echilibrata pt a creste sănătoși.

 55. Este importanta pentru a avea suficienta energie și rezistenta la efort, pentru a se dezvolta armonios, pentru a evita tendința de a consuma dulciuri în exces și pentru a avea greutatea potrivita vârstei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)