Iată o experiență faină pentru copiii voștri: o vizită la o fermă aproape de București

Later edit: Am fost pe #DrumulIaurtului și vă arăt și vouă ce puteți ”păți” :)

Când eram în primul an de facultate, în București, proaspăt venit de pe meleaguri maramureșene, ne-am dus odată la un coleg, de ziua lui, să îl sărbătorim, la casa lui de la țară, de pe lângă București. Închiriase omul un microbuz, ca să fie sigur că venim, așa că am ajuns în gașcă la locul faptei.

Parchează șoferul în fața porții, ne dăm jos plin de elan, luăm fiecare ce putem din portbagaj și intrăm în curtea omului. Nu facem mai mult de 10 pași și auzim niște țipete și răcnete lansate de câteva din colegele noastre, care au zbughit-o înapoi în microbuz, de ne-au lăsat nedumeriți.

Le-am întrebat, desigur, ce s-a întâmplat. La care ele, panicate, ne-au arătat cu degetul înspre ceva. Ceva care le speriase îndeajuns de tare încât să facă ce au făcut. Ne-am uitat înspre direcția arătată și inițal nu ne-am prins. Abia după câteva secunde bune am realizat: fetele se speriaseră de o… găină.

Dap, o găină. Care, când ne-a văzut că intrăm în curte, și-a zis în creasta ei că este rost de mâncare (probabil obișnuită așa de stăpâni, care îi dădeau să mănânce de cum intrau pe poartă) și a venit în pas săltăreț, ca să îi zic așa, către noi. Atitudine interpretată de colegele noastre ca un atac frontal la naturelul lor simțitor. Mai ales că – și aici urmează chestiunea absolut incredibilă pentru mine – NU VĂZUSERĂ PÂNĂ ATUNCI O GĂINĂ ÎN REALITATE! Și aveau 19 sau 20 de ani. Incredibil…

Dincolo de partea amuzantă a întâmplări, există și o chestiune care ar trebui să ne pună pe gânduri. Ca părinți, zic. Pentru că încă sunt extraordinar de mulți copii care nu au văzut în realitate animale domestice. Dap, există foarte mulți copii în această situație.

Bine, nu este că lipsa asta îi afectează masiv în creșterea lor frumoasă. Doar că a sta lângă niște animale și a le vedea cum sunt ele în realitate este o experiență. Iar creșterea unui copil înseamnă un cumul permanent de experiențe cât mai bogate. Din această perspectivă, a merge la o fermă, de exemplu, este o experiență foate frumoasă pentru un copil.

Vă recomand, de aceea, să mergeți pe Drumul Iaurtului. Care drum vă va duce la o fermă de lângă Oltenița, una din fermele din România de unde Danone aduce laptele la fabrica din București.

Cum ziceam, o experiență care le-ar plăcea sigur celor mici. Dar și vouă, celor mari. Mai ales dacă nu ați fost niciodată într-o fermă (poate sunteți din ”generația” colegelor din povestirea de mai sus :D).

Cum puteți ajunge la ferma Danone?

Foarte simplu: până pe 24 iunie, introduceți pe siteul campaniei codul de la bonurile fiscale pe care le primiți după ce cumpărați produse Danone. Și intrați într-o tragere la sorți. Pe lângă această vizită, mai puteți câștiga și câte o geantă termoizolantă cu produse Danone.

Ce se va întâmpla în timpul vizitei la fermă?

Câștigătorul poate fi însoțit de maximum trei persoane. Practic, faceți o echipă de 4 și sunteți pe treabă :D

Transportul este asigurat pe traseul București – Oltenița – București, cu plecare (la ora 9.00) și întoarcere din Piața Victoriei.

Durata vizitei (cu tot cu deplasări) este cam de 7 ore, deci ar fi bine să vă rezervați cam toată ziua pentru această experiență.

Primiți și o masă, desigur, la fermă.

Vă recomand să consultați și regulamentul campaniei, ca să vă asigurați că totul este în regulă.

Ați experimentat ochelarii VR din Mega Image?

Dacă intrați în zilele următoare (aveți programul mai jos) într-un Mega Image, s-ar putea să vedeți un spațiu Danone, care arată cam cum vedeți în fotografie, unde niște domnișoare simpatice o să vă invite să degustați niște sortimente de iaurt și, mai ales, să experimentați un pic de realitate virtuală (VR).

E simplu: vă puneți pe ochi acei ochelari speciali și ascultați instrucțiunile. O să vedeți un film care o să vă facă să vă simțiți că sunteți chiar la fermă. Bine, secvențele acelea când tu știi că ești într-un magazin Mega Image, cu picioarele ferm lipite de pământ, dar ochelarii îți arată că tu zbori peste un câmp de rapiță sunt ce trebuie, serios… :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Iată o experiență faină pentru copiii voștri: o vizită la o fermă aproape de București”

  1. Si eu stiu pe cineva ( un copil) care a zis ca vaca a emov ..ca-n reclame..sau la intrebarea: cu ce sunt acoperite gainile? a rapsuns: cu punga!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.