Imprimanta portabilă de etichete te ajută în mai multe moduri decât ai putea crede

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Imprimanta portabilă de etichete. Ceva la care nu vă gândiți că s-ar putea să vă ajute. Dar haideți să vă spun câteva despre o astfel de ”sculă” și apoi mai povestim :)

Unul din lucrurile care mi s-a părut mereu complicat a fost scrisul de mână. Începând din școală, liceu și ulterior în facultate, m-am luptat îngrozitor cu această problemă.

Pe vremea când începusem să fac desen tehnic, nu-mi venea să cred cum tata scria impecabil fără șabloane și eu mă chinuiam rău să fac desenele mele tehnice, mai ales partea scrisă. Când au apărut mijloacele electronice pentru scris și desenat, am fost cel mai fericit, mai ales că profesorii din facultatea noastră au acceptat să folosim programe de proiectare asistată și editare de text.

Tata scrie foarte frumos de mână, îi admir și acum scrisul pe etichetele borcanelor de dulceață produse de el acasă și trimise nouă sau pe etichetele cablurilor care intră și ies din tabloul meu electric. A avut răbdarea să mi le eticheteze pe toate, cu benzi de hârtie scrise impecabil de mână, ca să identific mai ușor circuitele.

În această cheie vă invit să citiți rândurile de mai jos, despre imprimanta portabilă de etichete DYMO MobileLabeler. Ideea e că mi-a trimis imprimanta asta și m-am jucat vreo câteva zile cu ea.

Ceea ce m-a frapat de când am scos-o din cutie a fost mărimea. Și e foarte compactă. Cutia e un paralelipiped foarte îngust, care se poate amplasa oriunde vreți voi pe birou. Asta dacă nu aveți nevoie în altă parte. MobileLabeler dispune de un acumulator care îi acordă mobilitate și portabilitate.

Odată acumulatorul încărcat de la alimentatorul inclus, puteți printa etichete oriunde sunteți, direct de pe telefonul mobil, conectând imprimanta prin Bluetooth.

Pe carcasă o să găsiți mai întâi conectorul pentru alimentator, butonul de pornit oprit, indicatoare luminoase (alimentare, capacitate baterie, status conexiune Bluetooth).

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să o conectez la alimentator. Apoi am descărcat pe telefon aplicația DYMO Connect.

Am deschis aplicația și intuitiv mi s-a cerut să mă conectez prin Bluetooth la imprimanta. Telefonul meu a găsit imediat imprimanta l-a care s-a conectat instant, aplicația oferindu-mi ulterior mai multe modele predefinite de etichete.

Aplicația DYMO Connect deține mai mult șabloane de etichete în funcție de tipul de bandă care este încărcată în imprimantă.

Poți tipări din șabloane simple, cu informații simple text sau puteți adauga automat data și ora, informații de la contactele și adresele din telefon. Puteți inclusiv genera și tipări direct din aplicație diverse tipuri de coduri de bare sau coduri QR.

Odată ce ați personalizat o etichetă, puteți să o salvați ca un șalon personal, la care să reveniți ulterior când mai aveți nevoie să tipăriți etichete asemănătoare.

Imprimanta portabilă de etichetePentru această imprimantă puteți folosi mai multe tipuri de consumabile, care vă va permite să tipăriți etichete de culori diferite, pentru a le potrivi mai bine proiectelor voastre. Lățimea etichetelor poate fi aleasă tot din tipul consumabilelor, de la 1/4″ la 1″.

Aplicația mobilă tipărește folosing fonturi curate Google și Apple și are și câteva caracteristici care ajută la creșterea productivității: verificarea ortografiei, și chiar tehnologii de recunoaștere vocală Speech to Text.

Imprimanta deține și un dispozitiv de tăiere care acționează după fiecare tipărire, având astfel eticheta gata de utilizare.

În concluzie, mi se pare foarte faină imprimanta portabilă de etichete. Nu s-a blocat, am schimbat ușor tipul de etichete și a fost ușor de setat. O singură observație am, legată de aplicația mobilă. Se poate mai bine. Adică am făcut mulți pași pentru a tipări o etichetă simplă. La cele complicate, coduri de bare QR, e poate mai ușor.

Acumulatorul odată încărcat a ținut pentru cele 5 zile de joacă. Am tipărit vreo 30 de etichete și încă indicatorul arată baterie full.

Veți putea eticheta cu ea cărți, cutii, cabluri și orice altceva vă trece prin minte. Odată ce vă învățați cu aplicația mobilă veți avea libertate totală să creași și să tipăriți orice fel de etichete.

Dacă vă interesează și alte produse ale celor de la DYMO, vă recomand să intrați să vedeți diversitatea. Și, desigur, cât costă :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)