Concurs cu premii pentru cele mai faine texte despre anumite amintiri ”amare” din copilărie :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: În urma unor runde bune de analiză a celor 28 de texte pe care mi le-ați trimis (și pentru care vă mulțumesc și vă felicit din suflet!), am desemnat, cu mare, mare, mare greutate câștigătorii. Aceștia sunt:

Premiul special pentru cel mai bun text: Mihail Soare

Cele două premii oferite de Herbalife: Alina Șerban și Cornelia Crina Popa.

Premiile editoriale: fiecare participant la concurs o să primească câte un mail din partea mea și, în funcție de ce ”negociem”, public textul lor la mine pe blog.

Mulțumiri tuturor participanților și felicitări pentru niște texte foarte reușite! Și stați aproape, mai urmează astfel de provocări din partea mea :)


Dragilor, aceste rânduri se adresează în primul rând celor care, din ce în ce mai des, când se întâlnesc cu prieteni vechi, spun la un moment dat ”mai ții tu minte…” :) Bine, și cei mai tineri pot să fie atenți, căci cum altfel decât privind între trecutul recent poți să înțelegeți mai bine prezentul?

Oscar Wilde zicea că ”amintirea este o creație continuă”. La așa ceva vă invit și eu acum, dragilor, la un exercițiu de creație. Unul bazat pe amintiri. Știți voi, acele amintiri care, filtrate acum și printr-o simpatică și necesară nostalgie, acum sunt plăcute, dar care atunci, când le-ați trăit, nu erau chiar ce v-ați fi dorit de la viață :D

Pe vremea când dădeam raportul ca pionier :D

Cred că cei din generația mea și acum se strâmbă involuntar când aud despre uleiul de pește. Căci lingurițele alea, pe care le luam forțat și cu degetele strângând tare de nas (căci uleiul mirosea într-un mare fel…) au fost printre enervările constante alea acelor vremuri… Dar care ne-au ajutat să creștem corespunzător.

Bine, acum știm, adulți fiind, că uleiul de pește era mai mult decât necesar pentru noi atunci. Dar tot nu ne putem opri o strâmbare nostalgică, dacă vreți :) Din fericire, acum trăim vremuri în care uleiul de pește nu mai este nici o spaimă. Căci există suplimente alimentare care conțin cam toate substanțele de care avem nevoie. Și care pot fi luate fără să ne strângem cu degetele tare de nas :D

Un astfel de supliment alimentar este noul HERBALIFELINE® MAX, este un amestec exclusiv de uleiuri de pește Omega-3 din surse sustenabile, care conține doi acizi graşi esenţiali EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic).

Vă spun mai jos mai multe despre acest produs, despre care am cerut referințe de la stimabila Corina Zugravu, Conf. Univ., medic primar Igiena Alimentației şi Nutriție şi membru în Comitetul Consultativ în Nutriţie al Herbalife, care este o sursă constantă de informații pe temă de alimentație și care a apărut de mai multe ori pe acest blog, de altfel :)

Vă provoc la un exercițiu de creație cu premii

Pe scurt, vă provoc să îmi trimiteți texte cu amintirile voastre despre vremurile când ulei de pește vă făcea să vă strâmbați.

Scrie un text-amintire despre uleiul de pește și trimite-l pe cristi@kooperativa.ro.

Musai să îl trimiteți pe mail pentru că vreau să fac un fel de culegere, dacă vreți, cu textele voastre. Mai ales că pe unele o să le public integral (vedeți mai jos, la premii). Aștept textele voastre până pe 22 aprilie, ora 23.59.

Ofer trei categorii de premii:

Premiul special pentru cel mai bun text. Care premiu nu știu ce o să fie :)) Pentru că vreau să fie unul personalizat. Așa că trebuie să văd întâi cine o să fie câștigătorul. Și abia apoi să îi ofer acest premiu. Încă nu m-am gândit nici la valoarea lui. Dar nu o să fie sub 100 de Euro, asta vă pot garanta. Nu are cum să fie de sub 100 de Euro un text pe care eu îl declar câștigător, mă înțelegeți :D

Două premii oferite de Herbalife. Câte un kit energizant Herbalife (Complex de Vitamine și Minerale + Herbalifeline Max).

Premiu editorial. Fiecare text care o să mi se pare bun de articol pe blogul meu se va transforma în – desigur – un articol pe blog. Cu un mic profil al autorului. În care puteți băga ce vreți voi (în anumite condiții de bun simț, despre care o să discutăm dacă o fi să fie cazul, desigur). Cu link către ce vreți voi. Cu ce poză vreți voi. Practic, spus direct, primiți posibilitatea de a vă face celebri pe un blog celebru :D Dar cel mai mult asta primiți: oportunitatea de a împărtăși lumii una din amintirile voastre și, prin asta, de a vă arăta talentul la scris. Ceea ce mie personal, ca om care din asta trăiește, din scris, este imens!

Câteva informații despre noul supliment alimentar HERBALIFELINE® MAX

HERBALIFELINE® MAX – O SINGURĂ CAPSULĂ MAI MULTE BENEFICII! AI GRIJĂ DE INIMĂ, CREIER ȘI OCHI!

Herbalifeline® Max este o combinație exclusivă care include uleiuri esențiale de cimbru și mentă pentru a elimina orice gust și este încapsulat într-o capsulă unică de gel (care este potrivită pentru vegetarieni).

Herbalifeline® Max conține doar ulei de pește din surse sustenabile, acreditate de organizația non-profit, Friend of the Sea.

EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii, precum și la menținerea tensiunii arteriale normale și concentrațiilor normale de trigliceride din sânge.

DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului și a vederii normale.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Concurs cu premii pentru cele mai faine texte despre anumite amintiri ”amare” din copilărie :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)