Suveniruri românești de calitate, care merită și de români cumpărate!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Suveniruri românești. O chestiune la care, ca români, nu ne prea gândim, nu-i așa? Adică, serios, de ce să cumpărăm noi așa ceva, doar sunt pentru străini, nu pentru noi, este? Mă rog, eventual niște suveniruri locale, ca să nu zică vecinii că nu am ajuns acolo (:D) cumpărăm. Adică dacă mergem în Maramureș, spre exemplu, poate luăm ceva tradițional dintr-un sat de acolo, un fel de ”magnet” tradițional (ca să fac o paralelă cu nebunia cu colecționat de magneți!). Dar cam atât, nimic mai mult.

Ei bine, îmi propun în aceste rânduri să vin cu propuneri de suveniruri românești de calitate, care sunt mai mult de atât, care își depășesc denumirea, ca să zic așa. Căci sunt, practic, niște cadouri cu care mergi la marele fix atunci când le duci unor străini, dar cu care lovești bine de tot și când le oferi unor români. Și să știți că vi le puteți cumpăra și vouă, io fac de astea :D

Recomandarea mea este să intrați pe ArtAndCraft.ro și să vedeți ce produse faine găsiți acolo. Am și o ofertă specială pentru voi, cei care îmi faceți onoarea să mă citiți:

20% reduce la orice cumpărătură folosind codul chinezu.

Cu mențiunea că puteți folosi acest cod o singură dată, până pe 30 aprilie, ora 23.59, și că nu se cumulează cu alte oferte și reduceri.

Ce categorii de suveniruri românești puteți găsi

suveniruri româneștiCa să vă fie mai ușor să înțelegeți ce ”fronturi” să atacați, împart în fix două categorii mari și late ce puteți găsi pe site.

Produse de artă populară și artizanat. Ii, ouă încondeiate, ceramică de Horezu, de Corund, de Baia Mare, obiecte sculptate în lemn, practic o grămadă de produse artizanale. Cu mențiunea că aceste produse luate direct de la meșterii populari de prin toată țara, deci le puteți încadra lejer la categoria suveniruri românești de calitate, căci sunt produse autentice, valoroase și lucrate manual. Le găsiți pe site.

Produse de retail Art&Craft. Eu cam pe astea le cumpăr. Mie mi se potrivesc cel mai bine. Indiferent că vreau să le ofer unor străini sau că le duc cuiva din țară. Nu ratez niciodată cu ele! Aveți mai jos un filmuleț pe care l-am făcut cu câteva din aceste produse (din muuuulte pe care le găsiți pe site sau în magazine). Produse care fac parte din colecțiile dezvoltate de catre departamentul de design Art&Craft, adică se găsesc doar pe siteul lor sau în magazinele Art&Craft. Pe lângă că sunt produse de calitate (trust me, le-am cam testat cam pe toate), au și niște branduri foarte simpatice: Vladut’s Story, Via Delice (brand de dulciuri), I love RO, Fashion, Transylvania, Bloody Famous. Arată mult mai bine văzute, decât enumerate în cuvinte, parol :D

În ce aeroporturi găsiți aceste suveniruri românești de calitate

Produsele Art&Craft pot fi găsite și în magazinele din aeroporturi. Otopeni, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Craiova și Constanța sunt aeroporturile unde există magazine Art&Craft. Să le țineți minte. Căci sunt fix ce aveți nevoie atunci când, din diverse motive, ați uitat sau nu v-ați gândit (ca să o zicem pe românește :D) să luați niște cadouri. Eu mă băzez pe magazinele astea, parol. Adică stau liniști că oricum găsesc ceva fain acolo, un cadou care să pună un zâmbet pe fața ”adrisantului” și să fie și de calitate. Ceea ce vă recomand și vouă :)

Așa, ca material ajutător, ia uitați o campania de susținere a mesterilor populari din Romania, inițiată și susținută de Art&Craft.

Mie personal mi-a plăcut la modul corespunzător, campania aceasta de promovare a Romaniei. Dacă aveți vreme, merită să vă uitați măcar la câteva din filmulețele acestea.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)