În atenția posesorilor de carduri OTTER Distribution: aveți 3 zile de reduceri în avans de BF!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Atenție: de azi până pe 16 noiembrie, puteți intra în campania de PRE-SALE, adică puteți beneficia de reduceri în avans de Black Friday NUMAI dacă aveți cardul de fidelitate OTTER Distribution.

Așa, ca o punere în context (ca să înțelegeți amploarea a ceea ce se întâmplă), la nivel de rețea de magazine OTTER Distribution (Tezyo, Otter, Salamander, Aldo, Clarks), situația în aceste zile este cam așa:

o Reduceri in valoare de peste 19 mil lei
o Peste 150.000 produse in stoc
o Peste 3000 de modele reduse in intreaga retea de magazine


Bun. Acum, după acest anunț direct în buză, ca să zic așa, să vă dau mai multe detalii, așezat, ardelenește :D

Dacă vă întrebați de ce anunț atât de răspicat faza cu cele trei zile de reduceri în avans de Black Friday pentru posesori de card de fidelitate OTTER Distribution, aveți în finalul materialului un film din care o să înțelegeți că port la coracon brandul ăsta de când mă știu, deci sunt sensibil de foioioioi la tot ce se întâmplă în zona lui. Sunt fan, deci, ca să o zic direct :D

Bun, dar să lăsăm aceste aspecte nostalgico-practice și să trecem la cele practico-nostalgice! Pentru că vestea pentru posesorii de card de fidelitate OTTER Distribution este împărțită în două, ca să zic așa:

Partea 1: de azi până pe 16 noiembrie (când se termină programul, cum ar veni), puteți intra în campania de PRE-SALE, adică puteți beneficia de reduceri în avans de Black Friday NUMAI dacă aveți acest card de fidelitate.

Partea 2: dacă aveți cardul de fidelitate oricum beneficiați de reduceri masive în toate magazinele din portofoliul OTTER Distribution (offline și online).

Rețeau de magazine în care puteți folosi cardul de fidelitate OTTER Distribution este așa:

Offline: Otter, Tezyo, Aldo, Salamander, Clarks

Online: www.otter.ro, tezyo.ro, salamandershop.ro, aldoshoes.ro

Dacă încă nu v-ați făcut acest card de fidelitate, eu zic să notați ce zic mai jos:

– îl puteți obține on-line pe www.otter.ro, tezyo.ro, salamandershop.ro, aldoshoes.ro
– puteți merge în cel mai apropiat magazin Otter, Tezyo, Aldo, Salamander sau Clarks, unde completați formularul și primiți cardul.

Dap, atât de simplu este. Și vin și vă întreb: dacă oricum vreți să cumpărați produsele faine pe care le puteți găsi în aceste 5 magazine, de ce să nu vă faceți cardul de fidelitate, care vă oferă GARANTAT reduceri, oricum o dai? Să nu ziceți că nu v-am zis :D

Și acum filmulețul despre care vă spuneam la început. Pe care l-am făcut ca un fel de ”La mulți ani” adresat celor de la OTTER Distribution, că tot au împlinit recent 20 de ani de activitate :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “În atenția posesorilor de carduri OTTER Distribution: aveți 3 zile de reduceri în avans de BF!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)