Cât costă noul iPhone X la Vodafone România, pe care îl puteți cumpăra deja

Sunt iPhonist de când mă știu posesor de smartphone (ehe, când ne gândim la primele variante, este că zâmbim cu nostalgie și cu oareșce superioritate?). Și mi se arată să rămân în continuare. Cel puțin deocamdată, căci, nu-i așa, ajuns la minunata vârstă de imediat 43 de anișori bătuți pe muchie, unul din lucrurile pe care pârdalnica asta de viață m-a învățat să nu le zic este ”niciodată” :)

Evident că am fost curios să văd cum arată noul iPhone X. În sensul arghezian, adică să pun mâna pe el și să zic ”există”! Așa că și anul acesta (este deja o tradiție, văd…), am fost prezent la lansarea oficială iPhone X la Vodafone România. După cum puteați vedea din cele două filmulețe pe care le puteți vedea mai jos. Cu distracția inclusă, așa cum se întâmplă de fiecare dată când ne adunăm mai mulți bloggeri, indiferent cât de serios este motivul pentru care ne-am adunat :))

Cred că cel mai mult vă interesează care este cel mai bun preț pentru iPhone X: 649 de Euro. Cu abonamentul Super RED 45 iPhone. Îl puteți găsi deja la Vodafone, în magazine și pe site. Sigur, sunt și alte variante de abonament, puteți analiza ce vi se potrivește, dar acesta despre care vă spun vă oferă cel mai bun preț.

Care-i șmecheria cu iPhone X

Așa, pe scurt (căci, cum ziceam, sunt fan iPhone de când mă știu, dar nu mă pricep neam la chestii tehnice, eu doar le folosesc :D), câteva chestiuni care mi s-au părut ce trebe:

– curbele telefonului până la margini (chiar faină asta, telefonul pare mai mic, dar de fapt ecranul este mai mare decât la precedentele)
– ecran Super Retina de 5,8 inchi
– cip A11 Bionic cu motor neural pentru învățare artificială
– încarcare wireless
– Face ID – o modalitate nouă, inovatoare și sigură de deblocare, de autentificare și de plată; camera frontală captează și analizează peste 50 de mișcări diferite ale mușchilor faciali.

Ah, încă ceva. Apropo de recentele teste de viteza Ookla efectuate in trimestrul trei din 2017. Evident că noul iPhone X poate să ruleze fin pe Supernet 4.5G, cam cea mai rapidă rețea din România pentru scule de astea noi. Ce înseamnă Supernet 4.5G: o nouă generatie de viteze de download, optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime de bandă mai mare.

Vă las cu filmele pe care le-am făcut la lansarea iPhone X la Vodafone România.

5 comentarii la “Cât costă noul iPhone X la Vodafone România, pe care îl puteți cumpăra deja

 1. Ana Reply

  Foarte bun articol, multumesc pentru informatie. Eu cred ca va fi un smart excelent care merita luat.

 2. Adi Reply

  Nu te supara pe mine dar am impresia a ne iei de prosti.Adica tu anunti sus si tare in titlu ca ne spui ,,cat costa Iphone X,, si apoi vii si atunci 649 de euro??? A, 649 PLUS un abonament de 45 euro pe luna timp de doi ani!! Deci ne spui si noua cat costa? Ca din articolul nu aflam.

  • Cristian China-Birta Reply

   NU te supara pe mine, dar am impresia ca nu citesti ce zic. Am spus cat costa la Vodafone Romania. Si am spus ca 649 e pretul cel mai bun. Asa cum consider eu. Si am mai spus ca mai sunt si alte variante, intra pe site si vezi. La Vodafone Romania. In rest, de unde sa stiu eu cat costa in alte parti? Dar, oricum, de aici pana la a o baga pe aia cu prostii este cale lunga. Cam cat de la bun simt la lipsa lui.

 3. OC Photography Reply

  In ianuarie probabil ca o sa coste, tot la abonament, cam 60% din cat este acum. Aceeasi nebunie se repeta la fiecare lansare.

  • Cristian China-Birta Reply

   Am eu chiar lângă mine în birou la Kooperativa 2.0 (nu dam nume :D), care nu poate trai daca nu are ultimul tip de iPhone :)) Eu, pe de alta parte, sunt super-relaxat si numai cand simt ca trebe sa fac upgradeul (de regula la muuuuulte luni de la lansare) ma pun si il cumpar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.