Cum poți obține un credit 100% online cu banii primiți în aceeași zi (P)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Înainte de a vă da detalii despre creditul 100% online care îți aduce banii în aceeași zi de la Ferratum, vă spun ce mi-a plăcut mult din ce am văzut la modul de acordare a creditului: una din variantele prin care puteți trimite documentele necesare este prin… Whatsapp. Evident că, om care trăiește în și din social media, așa ceva mi s-a părut foarte tare!

Bun, ideea principală pe care trebuie să o rețineți este că puteți obține un credit 100% online, la orice oră din zi și din noapte (Ferratum vă răspunde 24/7). Și primești banii foarte repede, în doar câteva ore. Direct în cont sau, dacă preferi, în numerar. Vă dau mai jos mai multe detalii, puse pe categorii de informații, pe care eu le-am considerat importante. Cu mențiunea că, pentru că vorbim despre bani, este foarte important să citiți tot ce ține de acordarea unui astfel de credit, așa cum vă recomandă, de altfel, și cei de la Ferratum.

Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești ca să obții creditul

Să faci dovada unor venituri lunare, indiferent de sursa lor.

Să aveți un număr de telefon mobil (cu varianta de Whatsapp instalată) și o adresă de mail validă.

Nu trebuie să aveți cont bancar – încă o chestiune care mi se pare de ajutor pentru cei care vor să acceseze creditul rapid.

Care sunt pașii pentru obținerea creditului

Să aveți pregătită o poză cu cardul de indentitate (buletinul, cum ar veni).

Să aveți poze cu dovada veniturilor (extras cont, adev salariu, talon de pensie, etc).

Le puteți încărca pe site (la finalul completarii solicitarii de credit; chiar vă recomand să intrați și să vă faceți o simulare de credit, este foarte utilă), pe Whatsapp la numarul 0744756904 sau pe email la clienti@ferratum.ro.

La ce trebuie să fii atent când iei creditul

Mi se par foarte bune recomandările pe care le fac chiar cei de la Ferratum pe siteul lor, așa că vă fac o sinteză lămuritoare:

Nu recomandam solicitarea unui Credit Rapid Ferratum pentru nevoi de tipul vacantelor lungi, reparatiilor majore ale casei, achizitie de electrocasnice mari etc.

Un Credit Rapid Ferratum poate fi util pentru o urgenta medicala minora sau atunci cand trebuie reparate fie instalatia de incalzire, fie aerul conditionat, fie autoturismul, fie instrumentele care permit desfasurarea activitatii profesionale (calculator, imprimanta, scule pentru constructii etc.).

Altfel spus, decizia este la tine, doar la tine. Și, dacă după ce ai studiat atent condițiile de creditare, decizi că vrei creditul, este foarte bine că ai făcut acest lucru în cunoștință de cauză și asumându-ți toate condițiile din contract. Inclusiv cele privind rambursarea creditului, desigur.

Cinci lucruri pe care sigur nu le știați despre Ferratum

  • În 2016 a avut o cifră de afaceri de 154, 1 milioane Euro.
  • Are în acest moment 1,6 milioane clienți.
  • 42% din clienții Ferratum îi reprezintă cuplurile cu copii; două treimi din clienți sunt angajați cu normă întreagă.
  • Este prezentă în 24 de țări, dintre care 18 în Europa.
  • Este o companie listată pe Bursa de la Frankfurt.
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum poți obține un credit 100% online cu banii primiți în aceeași zi (P)”

    1. Corect, una este să nu vrei să îți iei credit și alta este să înjuri pe unul care dă astfel de credite. Încă ești tânăr, mai stai un pic niște ani și apoi mai vorbim. Dacă reușești fără credite mai încolo ești mare :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)