Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

La Auchan găsiți până pe 11 iulie 350 de tipuri de bere!

Rareori am ocazia, ca blogger bătrân și pe alocuri simpatic și ca mare iubitor al acestei licori minunate numite bere, să pot anunța cu atâta bucurie un eveniment pentru amatori de bere: Târgul de Bere Auchan. Care vă aduce 350 de tipuri de bere. Dap, 350. De prisos să mai spun altceva, desigur :D

Dar, totuși, zic. Pentru că vreau neapărat să vă invit să mergeți până pe 11 iulie în orice magazin Auchan din țară și să încercați mai multe tipuri de bere. În special cele pe care nu le-ați încercat sau de care nu ați auzit niciodată. Pentru a vedea cât de mare este lumea berii și cât de multe gusturi se regăsesc în ea.

Să știți că, după mintea mea, nici nu contează foarte mult ce beri o să cumpărați. Pentru că toate sunt foarte bune! Și pentru că o să rămâneți cu un gust bun după toată isprava asta!

Pe aleea centrală din hipermarketuri, Auchan pune la dispoziția clienților o paletă largă de tipuri și mărci de bere selectate de la berari renumiți din peste 25 de țări. De la clasicele beri blonde sau brune până la berile albe, roșii/arămii, negre, fără alcool, aromatizate, trappiste, de abație, ecologice/ fără guten, nefiltrate, nepasteurizate, toate își îmbie privitorii de pe rafturile magazinelor noastre.

Nu în ultimul rând, sunt prezente și mult așteptatele beri craft/ artizanale, în special cele de producție locală. Dacă rețetele clasice nu se demodează niciodată, gusturile noi aduc bucuria descoperirii. În acest an, peste 100 de noutăți acompaniază numele berilor deja consacrate.

Pentru cei mai exigenți cumpărători, cea de-a opta ediție a Târgului de bere Auchan oferă o mulțime de beri speciale, premiate în întreaga lume. În acest an, vedetele rafturilor sunt cele mai importante beri din 11 (din totalul de 12) berării din întreaga lume care au primit titlul de “trappista”.

Și un anunț important: pe pagina de facebook Auchan Romania (căreia vă recomand oricum să îi dați Like, pentru a fi la curent cu ofertele și cu promoțiile pe linie de bere și nu numai) găsiți și un concurs, unde, dacă răsundeți la întrebări, primiți premii constând în, desigur, o combinație foarte inspirată de mai multe beri :)

Eu vă mai rog o dată să mergeți în orice magazin Auchan până pe 11 iulie și să vă bucurați de diversitatea de beri și le urez succes celor care vor participa la concursul Auchan.

Și vin în ajutorul vostru cu clipurile de mai jos, pe care, de altfel, le găsiți și pe pagina de facebook Auchan.

Hai la bereeeeee!

Pasteurizată sau nepasteurizată?

Blondă sau brună?

Câte tipuri de bere există

Despre berile trappiste

Din câte ingrediente se face berea

Care-i treaba cu berea nefiltrată

Un comentariu la “La Auchan găsiți până pe 11 iulie 350 de tipuri de bere!

  1. Natural Reply

    Am fost dar s-au terminat repede ca a fost canicula :) Azi trebuie sa refac stocul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.