Intră pe acest link și poți câștiga o bicicleta Pegas, într-un concurs organizat de BCR.

Backyard Acoustic Season – să vă treceți în calendar datele!

Faină asta cu seria de concerte Backyard Acoustic Season, care revine la București cu un nou sezon cu niște trupe, care, după cum puteți vedea mai jos, sunt corespunzător de corespunzătoare :D O să vedeți că băieții și fetele o să presteze într-un loc nou, dar care este deja de ceva vreme pe radarul amatorilor de evenimente de astea mai trendy (și nu o zic deloc cu răutate). În plus, pe linie personală de blogger bătrân și pe alocuri simpatic, îmi place că încep concertele asta la o oră după care să pot ajunge și io la culcare, ca tătăița :))

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice pe timp de vară într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului: Verde Stop (str. Barbu Văcărescu nr. 162-164)!

Backyard Acoustic Season la București va avea loc în serile de joi, din două în două săptămâni, la Verde Stop iar programul concertelor este următorul:

29 iunie: Implant Pentru Refuz
6 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „God’s Playground”
20 iulie: Travka
3 august: The Mono Jacks
17 august: Robin and the Backstabbers
31 august: byron
14 septembrie: Coma

Biletele costă 30 de lei în avans (40 de lei în seara concertelor, la intrare) și sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro.

Un eveniment susținut de Silva. Partener media – Radio Guerrilla.

În acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmând să aibă loc la Timișoara și la Oradea.

Backyard Acoustic Season

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: