#PoateVăInteresează The Veils vine în România, concursul ReDesign Crafts, aplicația BVB și altele

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Bursa de Valori București lansează APPLY BVB, aplicație online gratuită pentru cei interesați de activitatea companiei BVB. Aplicația oferă acces imediat la cele mai recente rezultate financiare ale BVB, prețurile acțiunilor, noutăți pentru investitori, rapoartele analiștilor și comunicatele de presă ale companiei. În plus, APPLY BVB include detalii despre strategia, modelul de afaceri și sistemul de guvernare. Investitorii pot alege să includă în propriul calendar următoarele evenimente financiare și să primească notificări despre știri, evenimente și rezultate.


O invitație faină de la Lets Do It Romania:

În perioada 19 – 30 iunie, sediul nostru se va umple din nou de cutii cu donații! În ediția anterioară, 42 de companii, 6 unități de învățământ și peste 11 donatori individuali s-au implicat în proiect. Atât de la companii, cât și de la donatori individuali am reușit să strângem 2,6 tone de donații. Dacă vrei să îți înscrii compania în proiect, scrie-ne la sustin at letsdoitromania.ro sau sună-ne la 0756 511 222. Dacă vrei să donezi lucrurile pe care nu le mai folosești, hai la sediul nostru din str. Paul Greceanu, nr. 26A, sector 2, București.


Orange lansează în România a Orange Fab – programul internațional de accelerare a startup-urilor din cadrul Grupului Orange. Acesta este disponibil în alte 14 state din Europa, Asia și SUA. Orange Fab România este un accelerator de 1 an, conceput pentru a susține antreprenorii în crearea unor produse inovatoare și distribuirea acestora atât pe plan local, cât și internațional.


The Institute și ING au lansat concursul ReDesign Crafts, cu ocazia ultimei ediții Romanian Design Week, pentru a identifica noi proiecte ce își propun să revitalizeze meșteșugurile naționale prin design contemporan. Juriul este prezidat de Vintilă Mihăilescu, iar premiile se ridică la valoarea totală de 20.000 euro. Ȋnscrierea ȋn competiție se poate face până pe 10 septembrie și presupune trimiterea unor propuneri pentru realizarea unor obiecte de design și produse decorative, prin completarea formularului de înscriere. Cele mai bune proiecte vor fi premiate și realizate, cu ajutorul unor premii în valoare de 20.000 de euro, oferite de către ING România.


21 de proiecte din România participă la competiția Wienerberger Brick Award 2018. Competiția Wienerberger Brick Award, inițiată în anul 2004, are loc sub forma unui concurs bienal de arhitectură care prezintă concepte moderne și inovative de clădiri remarcabile, realizate din produse ceramice. În anul 2018, Wienerberger va oferi acest premiu internațional pentru a opta oară; perioada de înscriere s-a încheiat pe 20 aprilie 2017, și aproape 600 de proiecte din 44 de țări au fost înregistrate. În juriul competiției există și un român: Vladimir Arsene, Westfourth Architecture.


Royal Canin desfășoară la nivel global, inclusiv în România, cea mai recentă campanie a sa de educare și conștientizare “Feed Their Nature. Not Yours. Videoclipul personalizat #FeedTheirNature îi poartă pe cei care îl vizionează într-o călătorie până în sudul Franței, prin sediul Royal Canin din Airmargues pentru a descoperi dintr-o perspectivă unică cea mai importantă misiune a sa: elaborarea de soluții nutriționale perfect adaptate nevoilor pisicilor și câinilor, ce au rolul de a-i ajuta să se transforme în cele mai magnifice animale ce pot sa devină. Personalizarea acestui videoclip durează doar câteva minute, timp în care proprietarii de pisici sau câini încarcă o fotografie a animalului lor și numele acestuia. O dată ce videoclipul este aprobat, proprietarii vor putea să-și surprindă animalul în două secvențe preselectate.


#ClipulZilei vine însoțit de știrea asta: Trupa The Veils vine în premieră în România, în cadrul turneului de promovare pentru cel de-al cincilea album, ”Total Depravity”. Vor concerta pe data de 22 iunie 2017, de la ora 20:00 în Expirat, Halele Control. Organizator: Pure Indie Entertainment. Biletele costă 80 de lei (acces general) și se pot achiziționa pe eventbook.ro sau la intrare.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)