Încă 100 de locuri noi de coworking pentru antreprenorii în tehnologie la TechHub Bucharest

TechHub Bucharest, spațiul de coworking dedicat antreprenorilor în tehnologie din România, aniversează patru ani de activitate și își extinde spațiul de birouri și coworking ajungând la 1800 de metri pătrați. Peste 100 de rezidenți, fondatori de startup-uri, profesioniști în tehnologie, freelanceri sau chiar executivi din companii de tech lucrează în prezent din birourile din centrul Capitalei.

Cele 100 de locuri recent adăugate sunt dedicate antreprenorilor în tehnologie și 30% dintre ele au fost ocupate deja, încă de la deschidere. În luna iunie, TechHub Bucharest organizează patru zile deschise în care antreprenorii pot lucra gratuit din spațiul de coworking completând formularul disponibil online pe bucharest.techhub.com.

TechHub Bucharest are 1800 de metri pătrați în centrul Capitalei, în zona Universitate și, începând cu luna iunie a acestui an, a extins spațiul de lucru colaborativ pe patru etaje. La parterul clădirii se organizează anual sute de evenimente în tehnologie (în 2016 TechHub Bucharest a organizat peste 170 de evenimente și a găzduit alte 180), iar restul hub-ului oferă antreprenorilor spațiu de lucru colaborativ, disponibil 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Printre echipele care lucrează de la TechHub Bucharest se numără Gloria Food, Minutizer, Accelerole, GreenHorse Games, Froala, Woogie, Appticles, Sleekbill și altele.

Toți rezidenții TechHub Bucharest au acces nelimitat, 24 de ore – 7 zile pe săptămână la spațiul de coworking pe baza unui abonament lunar în valoare de 150 de euro pe lună per persoană, beneficiază de săli de ședință gratuite, internet de mare viteză, spațiu de depozitare securizat și pot participa gratuit la toate evenimentele organizate de TechHub Bucharest.

Printre evenimentele organizate se numără 1 on 1 Private Sessions – sesiuni săptămânale de mentorat în cadrul cărora aceștia pot discuta cu profesioniști în tehnologie (fondatori de startup-uri de succes, executivi din companii tech și investitori) despre probleme de business sau strategii de creștere. În plus, trimestrial, spațiul de coworking organizează și evenimente de tip Demo Night în care antreprenorii pot prezenta ideile sau proiectele la care lucrează pentru a primi feedback de la comunitate.

TechHub Bucharest este singurul spațiu de coworking din România care face parte din programul Google for Entrepreneurs, un parteneriat internațional care oferă startup-urilor programe speciale și asistență Google.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.