Vopseaua lavabilă SPOR Formulă Nouă vine cu o garanție de 5 ani a rezistenței albului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am primit informația despre SPOR Formulă Nouă, mi-am adus aminte (nu mă întrebați de ce, sunt doar un blogger bătrân și pe alocuri simpatic :D) de vremurile, când eram copil, când ne apucam tot familionul de zugrăvit (așa era atunci, se făcea totul in-house, cum ar veni). Și cum începea o nebunie cu mutat de mobile, cu acoperit totul cu tot felul de pungi și de carpete, de oboseala aia care te ajungea până în momentul în care să te apuci de dat pe pereți cu var. Dap, cu var, căci atunci așa era. Ce lavabilă, ce trafalete, ce chestii de astea moderne…

SPOR Formulă NouăȘi, brusc, îți dai seama că una din invențiile grozave de pe planeta asta este vopseaua lavabilă (well, cred că m-au afectat grav experiențele de zugrav incipient de zic așa ceva :D) . Serios, ziceți voi, cei care sunteți de generația mea, de nu este așa. Păi cât de ușor ”bobinezi” acuma cu lavabila… Cât de ușor este să repari, la o adică, suprafețele de pe perete unde artiștii cei mici ai familiei (hai că știți ce vorbesc acilea) au decis că merită să își plaseze creațiile pe albul îmbietor la desen al peretului… :D

Apropo de aduceri aminte, știți că SPOR este prima vopsea lavabilă lansată ever de Policolor, producătorul român de lacuri și vopsele, da? Bun, revenind în 2017 :)) Policolor a lansat recent un produs inovativ: SPOR Formulă Nouă.

Primul lucru care ne interesează, zic eu, este acesta: vopseaua lavabilă vine cu o garanție de 5 ani a rezisteței albului. Tradus în termeni de fost zugrav amator (:D): durează muuuuuuult mai mult până să te apuci de revopsire. Ceea ce, în vremurile de astăzi, în care a-ți găsi timp să te apuci de renovat înseamnă o muncă cel puțin la fel de grea precum renovatul nu este deloc puțin lucru.

Să vă dau și alte chestiuni mai tehnice, așa, despre SPOR Formulă Nouă

SPOR Formulă Nouă este o vopsea tixotropă, care devine fluidă după omogenizare, nu curge, se întinde și se aplică foarte ușor. Această vopsea inovatoare a rezultat în urma unui proces dezvoltat pe parcursul mai multor luni de Departamentul de Research&Development din cadrul Policolor, și conține ingrediente noi, de ultimă generație, capabile să redea un alb unic, curat, așa cum și-l doresc atât meșterii cât și consumatorii finali.

Rezistența de 5 ani a albului generos, garantată de producător și care a fost acordată în urma testelor de îmbătrânire accelerată UV în laborator, studiu realizat totodată și comparativ cu alte vopsele din categorie.

Vopseaua nu lasă urme, acoperă perfect și, pentru că albul este o culoare care nu se demodează niciodată, se potrivește pentru orice stil de design interior.

Lavabila SPOR Formulă Nouă se colorează computerizat în nuanțe pastel, cu Policolor Sistem de colorare.

”Spor este prima vopsea lavabilă românească, un brand aflat în topul preferințelor românilor, care aleg produsele noastre pentru calitatea dovedită în timp. Spor Formulă Nouă este o vopsea de ultimă generație, care dovedește performanță tehnică, excelentă ușurință în aplicare, dar și cel mai bun raport calitate-preț. Din datele noastre reiese că albul este cea mai căutată culoare, motiv pentru care am intensificat cercetarea pe acest segment. Rezultatul eforturilor noastre e că azi putem lansa lavabila cu alb generos garantată timp de 5 ani, venind în întâmpinarea clienților pretențioși care recunosc și iubesc albul Spor”, ne spune Camelia Dragomirescu, director de marketing în cadrul companiei Policolor.

Acesta este clipul oficial al campaniei, zic să vă uitați un pic să sesizați nuanța de… alb :D

Și un scurt tutorial despre cum să aplicați SPOR Formulă Nouă.

Din gama SPOR mai fac parte SPOR cu ioni de argint – cu efect antibacterian, SPOR email superlucios – pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare sau exterioare din metal, SPOR Exterior, vopsea lavabilă cu protecție UV, SPOR baie și bucătărie, o lavabilă antifungi și anticondens, SPOR Aqua – email lucios pe bază de apă pentru protecția și decorarea suprafețelor din lemn, metal și zidărie, SPOR Villa Yacht – lac 3 în 1 și SPOR Villa Yacht – lac parchet incolor pe bază de apă.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Vopseaua lavabilă SPOR Formulă Nouă vine cu o garanție de 5 ani a rezistenței albului”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)