Au apărut două iaurturi noi: Activia Quinoa-Alune de Padure și Activia Smochine-Ovăz

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când vine vorba despre micul dejun și gustările de peste zi, de multe ori ne ghidează plăcerea gustului. Așa încât alegem adesea gustările dulci sau produse de patiserie, care ne satisfac pe moment nevoia de a ronțăi, dar care nu ne ajută neapărat sănătatea digestivă.

Pentru a oferi consumatorilor o gamă și mai variată de alegeri, Activia a lansat în această perioadă doua noi produse: Quinoa-Alune de Padure și Smochine-Ovăz. Noile iaurturi pot fi gustarea ta ideală care te ajută să ai grijă pe termen lung de sănătatea digestivă.

Cele două produse vin cu o adevărată experiență a gustului, combinând același iaurt fin Activia cu Bifidus Actiregularis și cereale, semințe și nuci – toate preparate cu grijă de către experții Activia pentru a obține armonie între diferitele texturi. Noile iaurturi Activia sunt o gustare sănătoasă și sățioasă, aducând un plus de substanțe nutritive dietei tale.

,,Studiile arată că obiceiul de a ronțăi între mese poate aduce până la 75% mai multe calorii decât programul de mese la ore fixe. Ce gustări să luăm între mese? E simplu: ele trebuie corelate cu nivelul total de activitate fizică și intelectuală din ziua respectivă, trebuie să fie alcătuite din alimente integrale, bogate în nutrienți și să conțină maximum 10-15% din aportul caloric total de peste zi. Iar iaurtul, alături de fructe și legume se situează în topul ierarhiei unei gustări sănătoase din punctul de vedere al aportului de nutrienți esențiali, cu un număr redus de calorii.” declară Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.

Pe lângă fermenții obișnuiți din iaurt, Activia contine 4 miliarde de fermenți Bifidus Actiregularis în fiecare pahar, fermenti care ajung in flora intestinala, al cărei echilibru este extrem de important pentru sănătatea organismului.

Activia-Quinoa: mixul de proteine

Quinoa, probabil cea mai populară “cereală” a deceniului este o sursă completă de proteine, conținând în același timp toți cei 9 amino-acizi esențiali. Aceasta nu are gluten și are o textură delicată. Alunele de pădure vin să completeze perfect noul mix Activia-Quinoa cu gust dulce și crocant, conținând proteine și fibre. Toate acestea, alături de iaurtul Activia cu Bifidus Actiregularis creează gustarea nutritivă pentru fiecare zi.

Activia-Smochine: energia pozitivă de zi cu zi

Smochinele sunt bogate în fibre și reprezinta o sursă de potasiu, în timp ce semințele crocante de mei și ovăzul bogat în fibre, combinate cu iaurt, îți aduc gustarea fină și sățioasă de care ai nevoie.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)