:umbra lansează albumul “Noi, restul” cu un concert pe 9 mai

Pe scurt – pentru că am avut privilegiul să ascult albumul în avans, cum ar veni – să zic doar atât: mergeți la concert! M-a surprins atât de plăcut albumul încât îmi pare maxim rău că nu sunt în București pe 9 mai,  la concertul de lansare, începând cu ora 21:00 ân clubul Expirat, Sala Compresoarelor. Puteți cumpăra bilete aici. Alături de baieții de la :umbra vor urca pe scenă Jurjak, Eugen Sonia (VH2), Dan Minel Stoica (Noru Negru) și Zsuzsana Cerveni. Vă garantez că o să vă placă!

Înființată în ianuarie 2015, :umbra  aparține unui nou val de nume ale scenei undergroundului, surprinzând printr-un sunet puternic, dens, caracterizat de armonii dimensionale și linii melodice de rock alternativ/indie, cu influențe din blues, post-rock și grunge. :umbra înseamnă Mihai T. Alexandru – voce principală și chitară, Matei Puscarau – chitară bas și backing vocals, Andrei Stere Câmpean – baterie.

Primul album :umbra, intitulat “Noi, restul”, este albumul călătoriei fiecăruia către omul care este în prezent. Este albumul care te face să te întrebi și apoi să te bucuri de răspunsuri. De la cele mai intense trăiri până la speranța cea calmă, piesele de pe „Noi, restul” își găsesc rostul în mintea celor care caută trăirea autentică și necenzurată. În noi, cei ce ne bucurăm și ne întristăm și mergem, apoi mai departe în fiecare zi.

Albumul va fi disponibil începând cu 10 mai 2017 pe canalele digitale ale trupei – YouTube și Bandcamp.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)