Mister Nicu are nevoie de ajutor pentru construcția unui studio mobil de înregistrări pentru copii

Cum e și viața asta câteodată… Pe Nicu Romaniuc îl știu de peste 30 de ani. De când eram prunci amândoi, prin Maramureș. Și ne întâlneam prin tabere, prin discoteci, prin locuri în care ajungeam când eram tânăr ficior :D Apoi, știți cum se întâmplă, io am luat calea Bucureștiului și am rupt legăturile. Abia după muuuuulți ani, am aflat că Nicu a devenit Mister Nicu. Și m-am bucurat foarte tare. Pentru că am realizat că asta i se potrivește foarte bine! Pentru că Nicu are acel feng shui numai bun să îi bucure pe alții. Mai ales când vorbim despre copii :)

Am văzut că Mister Nicu a dat drumul unei campanii de crowdfunding pentru a strânge fondurile necesare pentru construcția unui studiou mobil de înregistrări și pentru o platformă oline de educație muzicală. Salut cu mare drag această inițiativă, pe care o sprijin maxim. Tocmai pentru că îl știu pe Nicu și știu că ce îl mână în luptă este dragul de dragul copiilor, ca să zic așa :)

Mister Nicu își propune să ajungă în toată țara cu acest studio mobil și să îi înregistreze pe copii cântând așa cum numai ei știu să cânte, din tot sufletul și cu acea bucurie a vârstei pe care, din păcate, când suntem mari o cam uităm. Și vrea să implice în aceste manifestări ale bucurie și părinți, profesori, educatori.

În paralel, vrea să dezvolte o platformă online de educație muzicală pentru copii. Unde cei mici să găsească resursele de care au nevoie pentru a primi cu adevărat în sufletul lor acest dar nemaipomenit care este muzica.

Vă rog, dacă și voi credeți așa cum cred eu în ce face Mister Nicu, să contribuiți cu cât puteți pentru ca proiectele sale să devină realitate.

Pe Mister Nicu îl mai puteți contacta dacă vreți să faceți petreceri private pentru copii, spectacole cu diverse ocazii, să îl chemați în tabere sau să îl invitați să vă vorbească despre rolul educațional al muzicii. Și puteți comanda DVDurile pe care le-a realizat, o să fie o bucurie pentru copiii voștri :)

Studioul calator from Nicu Romaniuc on Vimeo.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)