24.05.2017

Hei! Caut trei cititori pe care să îi scot la o masă în oraș. Într-o benzinărie :D

Dacă vi se pare ciudată provocarea din titlu, să știți că e doar aparent așa. Căci, dacă aveți puțintică răbdare, vă raportez ce și cum și o să înțelegeți că nu e deloc așa :D

O mică și simpatică istorie, întâi. Anul trecut, am făcut un turneu prin țară alături de Cristina Bazavan. Perioadă în care am inițiat-o pe stimabila colegă 2.0 în tainele berii. I-am explicat cât de minunată licoare este berea, cum să o bei ca să te bucuri cu adevărat de ea, i-am prezentat întru degustare o grămadă de sortimente, bref, i-am făcut capul calendar. Și, se pare, am marcat-o atât de tare, încât acum Cristina a decis că a sosit vremea ”răzbunării”… Așa că mi-a pus gând rău: să mă transforme în salatier! :))

Faza faină este că pe fir a intrat Rompetrol. Prin Anca Alexandrescu. Io și Cristina ne știm cu Anca de… dar mai bine să lăsăm istoricilor numărătoarea anilor și noi să nu zicem de când ne știm! :D Așa că Anca a venit cu propunerea să ne mutăm ”câmpul de bătălie” în meniul Hei, cum ar veni. Și uite cum dintr-o joacă a ieșit o chestie faină, în care vreau să vă implic și pe voi, așa cum șade bine unui blogger :)

Bun, revenind la ce vă ziceam în titlu. Să știți că a lua masa în stațiile Rompetrol este o variantă ”de lucru” pe care am testat-o deja. Și pe partea de mic dejun, dar și pe partea de sandvișuri (preferatele mele, de altfel) și, mai noi, după cum puteți vedea, pe partea de salate. Zic mai nou pentru că 1. ia uitați ce îmi face Cristina! 2. salatele sunt relativ recent intrate în meniul Hei (vedeți la Cristina ingredientele și alea, alea).

Eu vă recomand să încercați aceste variante. Să faceți un test. Cu ce vreți voi de acolo. Și apoi să îmi ziceți dacă am avut dreptate sau nu să vă recomand să faceți testul :)

Bun, acum provocarea din titlu: vreau să scot trei dintre cititorii mei la o masă în oraș, într-o stație Rompetrol, unde să deguste mai multe feluri aflate în meniul Hei. Cu mențiunea că încă nu am fost înfrânt de Cristina pe linie salatieră! Așa că eu merg în continuare pe sandvișuri :D O să fie și tovarășa Bazavan la locul faptei, împreună cu ”ajutoarele” sale, așa că o să iasă o întâlnire faină, o să vedeți!

Provocarea mea către voi este să îmi spuneți ce sandivș Hei vă place din cele de mai jos și de ce credeți că este o variantă bună pentru voi.

Cu mențiunea că puteți alege pentru fiecare sandviș din următoarele variante de pâine: 1. crocantă, proaspătă și mereu caldă, te poți bucura de ciabatta în stil italienes 2. demibagheta cu semințe cu un aer parizian 3. bagheta cu faină albă.

Sandviș cu somon: somon afumat, cremă de brânză, salată verde, lămâie.

Sandviș cu piept de pui: piept de pui, cașcaval, salată verde, ardei copt, unt.

Sandviș cu șnițel de pui: șnițel de pui, maioneză, salată verde/varză, castravete murat/sos dulce-iute.

Sandviș cu șuncă și cașcaval: șuncă de Praga, cașcaval, salată verde, roșii, sos pesto.

Sandviș cu salam uscat: salam de Sibiu, mozzarella, salată verde, roșii, unt.

Pe lângă variantele de mai sus (preferatele mele, de alea vi le-am dat :D), mai aveți următoarele opțiuni: cu friptură de porc și crispy bacon; cu jambon; cu ton; cu omletă; cu brânzeturi; vegetarian. Nu am pus poze cu ele, dar trust me că sunt bune :))

Aștept comentariile voastre până mâine, 26 aprilie, ora 12.00, urmând ca masa în oraș să o servim joi, 27 aprilie, la ora 11.00, la stația de pe Șoseaua Viilor 67 (o să vă placă maxim, a fost o surpriză mare pentru mine să văd atâta verdeață acolo :D).

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Știați că puteți ajunge gratuit la ParkLake plecând din Victoriei, Romană și din Parcul Tei?

Mister Nicu are nevoie de ajutor pentru construcția unui studio mobil de înregistrări pentru copii

7 comentarii

 1. Anca I
  marți, 25 aprilie 2017, 12:10

  Sandvish cu piept de pui – ptrca imi place la nebunie ardeiul copt:)

  Răspunde
 2. Adrian Badea
  marți, 25 aprilie 2017, 12:31

  Recunosc, inca nu am savurat nici un sandvis de la Rompetrol, insa din ce vad aici, as merge pe sandviș cu șuncă și cașcaval. Sosul pesto e absolut demential :D

  Răspunde
 3. marți, 25 aprilie 2017, 14:37

  Sandvici (așa îmi spune autocorect) cu somon, pentru că fitze, cu pâine pariziană pentru că francofon. 😊

  Răspunde
  • marți, 25 aprilie 2017, 17:00

   Ai dreptate. Dar și io am! :)) Sunt acceptate toate variantele, așa că îți alegi ce îți place. Mie îmi place sandviș :D

   Răspunde
 4. sâmbătă, 6 mai 2017, 00:47

  Sandvisul cu sunca mi se pare senzational. Este fin si totodata destul de satios pentru gustul meu.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *