Știați că puteți ajunge gratuit la ParkLake plecând din Victoriei, Romană și din Parcul Tei?

Astăzi, 24 aprilie, între 10.00 și 15.00, îmi mut biroul în ParkLake. Și vă invit să vă fac cinste cu o cafea. Căzi luni este ”Coffee Day” la ParkLake! Vă aștept, deci, în zona de food court, pe lângă McDonalds, ca punct de reper (la mesele cu priză!) ca să ”ciocnim” o cafea și să povestim una, alta :)

Zic mi-am mutat biroul, adică o să putem povesti despre ce vreți voi, inclusiv chestiuni de astea de business, dacă vă interesează să aflați despre blogging, despre social media, despre antreprenoriat, despre ce credeți voi că v-aș putea raporta. La alea la care mă pricep, desigur. Dar și altele :D

Luni este zi de cafea în ParkLake, după cum vă ziceam. Iar în alte zile, puteți găsi aici alte activări, ca să le zic așa, după cum puteți vedea mai jos.

Încă o chestiune care cred că o să vă intereseze: de azi, ParkLake are un serviciu de transport gratuit pentru toți bucureștenii care vizitează centrul comercial. ParkLake pune la dispoziția bucureștenilor trei rute diferite de curse cu autobuzul, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Serviciul de transport are ca puncte de pornire Piața Victoriei, Piața Romană și Lacul Tei. Aveți orarul de funcționare al autobuzelor în linkuri, dar vi-l dau vizual și mai jos, ca să fie clar.

Să vă dau programul tematic pe zile, de care vă puteți bucura în ParkLake.

Luni – „Coffee Day”

Aici sunt, hai la cafea!

În fiecare luni, bucureștenii sunt invitați să își mute biroul în mijlocul naturii, pe terasa exterioară într-un cadru natural, primitor, în imediata apropiere a parcului Titan. De asemenea, vizitatorii centrului comercial își pot desfășura activitatea și în zona verde din Food Court-ul ParkLake, menit să pună în valoare elementele din natură. Persoanele care ajung în zilele de luni la ParkLake, beneficiază de prețuri reduse la sortimentele de cafea oferite de partenerii campaniei.

Marți – „Movie Day”

Zilele de marți sunt dedicate filmelor. Cei care vin la ParkLake cu autobuzele speciale primesc gratuit popcornul la achiziția unui bilet la film, la Cinema City. Vizitatorii au parte de ofertă pe tot parcursul zilelor de marți, în intervalul de funcționare al centrului comercial.

Miercuri – „Family Day”

Zilele tematice sunt completate în fiecare miercuri de „Family Day”. Familiile sunt așteptate la ParkLake între 18:00 și 20:00 la ateliere de creație și la piese de teatru pentru copii. Părinții care ajung la centrul comercial cu autobuzele ParkLake se pot bucura de vouchere de reduceri la magazinele partenere.

Joi – „Women’s Day”

Femeile au o zi dedicată în fiecare joi, cu ateliere de lifestyle, fashion, sport și nutriție în intervalul orar 18:30-19:30. Femeile sunt invitate să ia parte la workshopuri susținute de specialiștii de la revista Unica, Green Revolution și Școala Internațională București. De asemenea, acestea pot beneficia de reduceri la magazinele partenere.

Vineri – „Community Day”

În fiecare vineri, între orele 18:00 și 20:00, ParkLake organizează o serie de competiții și demonstrații, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici:

– competiții FIFA;
– demonstrații de dans oferite de Școala Dante Alighieri;
– concerte susținute de elevii de la Școala Internațională București;
– demonstrații de tango susținute de dansatori profesionști.

Acesta este orarul autobuzelor cu care puteți ajunge gratuit la ParkLake.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)