Participă la cupa interuniversitară de padel și poți vizita Valencia

Am primit informația de mai jos de la Carmen Vasilescu și am zis că merită să o dau mai departe. Pentru că padel :D

Cupa interuniversitara de padel, aflata la prima editie, are loc sambata, 27 mai, incepand cu ora 12:00, la “Padel Center” din Timișoara, cunoscut si ca “Arena Constructim”, in Dumbravita, Str. Praga, Nr. 6.

Padelul e un sport de racheta, de socializare, recunoscut la nivel mondial. In Romania e practicat momentan doar in Timisoara si Bucuresti. Terenul e inconjurat de sticla, paletele – similare celor de tenis-sunt fara corzi, iar cei patru jucatori din teren au nevoie de mai multa agilitate și viteza decat la sportul alb sau la squash.

Sportivi ca Rafael Nadal, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Gerard Pique, Serena Williams, Martina Hingis, Francesco Totti, Zlatan Ibrahimovic, Iker Casillas, Novak Djokovic sau Maria Sharapova practica padelul.

Evenimentul se adreseaza tuturor studentilor interesati, fara taxe de inscriere sau de participare. Din dorinta de a promova padelul, antrenorii bazei sportive va vor fi familiariza cu regulile, notiunile elementare ale sportului etc.

Premiile constau in patru zile de cursuri intensive de padel, la Valencia, alaturi de cei mai buni antrenori din domeniu, cu transport, cazare si echipamente sportive incluse.

Inscrierile se fac gratuit, la adresele rectorat@uvt.ro , rector@upt.ro sau rectorat@usamvbt.ro si la telefon 0724 476 836. Pentru detalii accesați: www.padelcenter.ro si www.facebook.com/PadelCenter.ro

Le multumim sponsorilor si partenerilor, „Fundatia 360°”, „Teren Padel”, „Kelme”, „Fundatia Politehnica Timisoara” si „Sporttim”. Va asteptam la eveniment, ca sa promovam padelul, exercitiul fizic si initiativa studenteasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.