Participă la cupa interuniversitară de padel și poți vizita Valencia

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am primit informația de mai jos de la Carmen Vasilescu și am zis că merită să o dau mai departe. Pentru că padel :D

Cupa interuniversitara de padel, aflata la prima editie, are loc sambata, 27 mai, incepand cu ora 12:00, la „Padel Center” din Timișoara, cunoscut si ca „Arena Constructim”, in Dumbravita, Str. Praga, Nr. 6.

Padelul e un sport de racheta, de socializare, recunoscut la nivel mondial. In Romania e practicat momentan doar in Timisoara si Bucuresti. Terenul e inconjurat de sticla, paletele – similare celor de tenis-sunt fara corzi, iar cei patru jucatori din teren au nevoie de mai multa agilitate și viteza decat la sportul alb sau la squash.

Sportivi ca Rafael Nadal, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Gerard Pique, Serena Williams, Martina Hingis, Francesco Totti, Zlatan Ibrahimovic, Iker Casillas, Novak Djokovic sau Maria Sharapova practica padelul.

Evenimentul se adreseaza tuturor studentilor interesati, fara taxe de inscriere sau de participare. Din dorinta de a promova padelul, antrenorii bazei sportive va vor fi familiariza cu regulile, notiunile elementare ale sportului etc.

Premiile constau in patru zile de cursuri intensive de padel, la Valencia, alaturi de cei mai buni antrenori din domeniu, cu transport, cazare si echipamente sportive incluse.

Inscrierile se fac gratuit, la adresele rectorat@uvt.ro , rector@upt.ro sau rectorat@usamvbt.ro si la telefon 0724 476 836. Pentru detalii accesați: www.padelcenter.ro si www.facebook.com/PadelCenter.ro

Le multumim sponsorilor si partenerilor, „Fundatia 360°”, „Teren Padel”, „Kelme”, „Fundatia Politehnica Timisoara” si „Sporttim”. Va asteptam la eveniment, ca sa promovam padelul, exercitiul fizic si initiativa studenteasca!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)