La mulți ani, PRwave.ro!

Am primit de la Violeta – Loredana Pascal comunicatul de mai jos și prima mea reacție a fost de ”uauuuuu”. Pentru că, simplu spus, eu am început aventura mea în blogging în urmă cu 10 ani. Și PRwave.ro a fost printre primele siteuri pe care le-am pus în bookmark. Și pe care, de atunci, le urmăresc la modul constant. Evident că, pe cale de consecință, îmi face mare, mare plăcere să urez echipei un răsunător ”La mulți ani!” și să, pe de altă parte, le bat obrazul că îmi aduc aminte, astfel, că nu sunt altceva decât un blogger bătrân și pe alocuri simpatic… :D

PRwave.ro, site de ştiri din afaceri, marketing şi comunicare, împlineşte 12 ani. Lansat pe 18 aprilie 2005, PRwave a fost primul website din România dedicat imaginii, comunicării şi relaţiilor publice pentru afaceri. Accentul a fost pus pe articole şi case studies, însă în timp pe www.prwave.ro au ajuns să se publice zilnic foarte multe ştiri de interes general.

În prezent, pe PRwave apar între 30 şi 50 de ştiri pe zi din domenii variate – afaceri, IT, financiar, marketing, media, evenimente, auto, velo etc. – dar şi materiale în exclusivitate scrise de specialişti în marketing şi relaţii publice în cadrul rubricilor Experts’ Opinion şi Case Studies. O altă secţiune importantă a site-ului este Books Wave, o rubrică în care sunt prezentate cărţi – atât de timp liber, cât şi lucrări din marketing, comunicare, advertising sau afaceri.

PRwave a început 2017 cu un nou template şi cu o nouă platformă, în urma trecerii de la Joomla la WordPress, ceea ce a făcut ca site-ul să fie şi mai uşor de navigat de către toţi vizitatorii.

„Mă bucur că am ajuns la cea de-a douăsprezecea aniversare a PRwave. Acest lucru nu se putea fără ajutorul celor care au fost aproape de PRwave în această perioadă şi profit de ocazie pentru a le mulţumi tuturor. Am pornit la drum dorind să creez un site unde să existe materiale în exclusivitate dedicate domeniului relaţiilor publice, însă în timp site-ul s-a dezvoltat şi am ajuns astăzi să fim o sursă importantă de informare prin intermediul ştirilor publicate. Am adăugat constant noi rubrici pentru a deveni un site cât mai complet şi am susţinut, în calitate de parteneri media, evenimente naţionale şi internaţionale,” a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave şi director general PRwave International.

„Am aflat pentru prima dată de PRwave.ro pe bancile facultăţii, la un seminar, de la o profesoară tânără care ne recomanda resurse pentru documentare. Mi-am notat silabisit numele, am căutat acasă şi am rămas… hooked, cum s-ar spune. Întâi de nevoie, apoi de plăcere. Cu timpul am ajuns să o cunosc şi să leg o prietenie cu Loredana Pascal. O preţuiesc pentru că este un om cald şi bun, un profesionist perseverent şi pentru că reuşeşte să menţină viu un site fără să facă un compromis la nivel de conţinut, doar pentru monetizare. E un lucru rar şi foarte foarte valoros! La mulţi ani, PRwave.ro!” – Alina Galeriu, managing partner, Galeriu & Partners PR.

„În condiţiile în care maxim 1% dintre companiile înregistrate în România au Departamente sau Responsabili de Comunicare şi Relaţii Publice – şi doar cateva sute au contracte cu agenţii de specialitate – faptul că acum 12 ani PRwave a avut curajul să fie prima platformă independentă dedicată imaginii & comunicării de brand reprezintă un adevărat pionierat.

Mereu la curent cu noutăţile, interfaţa https://www.prwave.ro/ upgradată recent asigură o experienţă plăcuta internauţilor. Ne citim acolo!” – Mihaela Petrovan, General Manager More than Pub

„Sunt bucuroasă că am ocazia să felicit pentru primii 12 ani unul din site-urile de referință în domeniul comunicării și PR-ului de la noi. PRwave este locul unde găsești mereu inspirație, studii de caz și ultimele știri din domeniu. Consecvența și seriozitatea de care au dat dovadă în acești 12 ani sunt un motiv în plus să îi consider una din publicațiile online must read pentru orice profesionist în comunicare. Agenția pastel este cu doar un an mai mică decât PRwave, aprilie fiind și pentru noi lună aniversară. De aceea, pot spune că am crescut împreună. :) La mulți ani frumoși, creativi și cu cât mai mulți cititori de PRwave!” – Dana Nae Popa, managing director, agenția pastel

„Prin intermediul PRwave am cunoscut o seamă de oameni minunaţi, dintre care unii mi-au devenit prieteni apropiați. Am interacționat cu numeroși cititori de-a lungul anilor și m-am bucurat de fiecare dată când am auzit că site-ul a fost de ajutor în diverse împrejurări”, a adăugat Violeta-Loredana Pascal. „Vom continua să avem materiale interesante pe site, știri variate și vă aşteptăm cu drag şi pe pagina de Facebook a PRwave!”.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.