Singurul târg internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est are loc în București

Mereu provocatoare, efervescentă și conectată la prezent, bijuteria contemporană va antrena imaginația și gustul iubitorilor de nou la a 16-a ediție AUTOR. Unul dintre cele trei târguri europene dedicate bijuteriei de autor se pregătește de ediția 2017, aducând laolaltă artiști internaționali de bijuterie, pe 13 și 14 mai, la Grand Hotel du Boulevard din centrul Bucureștiului.

Cea de 16-a ediție AUTOR este despre călătorii senzoriale și despre exercițiul permanent de a cunoaște sau redescoperi legătura vibrantă dintre bijuterie și lumea din jur. Dintre cei 180 de artiști care și-au înscris creațiile la AUTOR, 90 au fost aleși de juriu pentru a participa la ediția din acest an. Creațiile lor vor fi prezente pe 13 și 14 mai la Grand Hotel du Boulevard, același loc elegant care găzduia în trecut colecțiile lui Carol I, Grigore Cantacuzino sau Teodor Aman. Este cea mai numeroasă selecție de bijuterii prezentă vreodată la AUTOR.

La AUTOR 16 vei descoperi, în premieră pe anul 2017, cele mai noi colecții realizate de artiști din toate colțurile lumii, din România până-n Japonia, Argentina, SUA, Noua Zeelandă sau Australia. Creativitatea n-are granițe, e la fel de expansivă ca bijuteria de autor care crește-n valoare de la an la an, atunci când e admirată și purtată.

Așa cum a făcut-o în ultimii 8 ani, AUTOR continuă să susțină dialogul activ dintre creatorii de bijuterie și publicurile acestora: pasionați, colecționari, galerii internaționale, distribuitori sau presă de specialitate. Juriul care a selectat colecțiile prezente la târg a fost format din Sofia Björkman, artist și fondator al galeriei Platina din Stockholm, Doris Maninger și Lucia Massei, directori ai școlii de bijuterie Alchimia din Florența, Ruudt Peters, profesor la școala de bijuterie din Olanda, Dan Pierșinaru, fondator AUTOR și Paulo Ribeiro, fondator al târgului Joya Barcelona. Tot la târg vei găsi și numărul 4 al revistei de artă contemporană AUTOR, lansat la început de mai, un alt motiv pentru care trebuie să fii acolo.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.