Dreamology – fain nume pentru trupa asta nouă românească :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Scriu despre Dreamology fix din două motive: 1. îmi place mult numele trupei 2. am primit comunicatul de mai jos de la Cătălin Anchidin, despre care pot să vă spun că mă ține la curent constant cu info din zona asta mai de film, motiv pentru care îi mulțumesc la modul corespunzător :)

Judith State, dansatoare profesionistă și coregraf emergent, cunoscută publicului pentru rolul din „Sieranevada”, în regia lui Cristi Puiu, este protagonista clipului pentru piesa „Underground”, semnată de Dreamology, cel mai nou proiect muzical din România.

Povestea „Dreamology” începe în 2015 când Codrin Lazăr (chitarist, câștigător în 2017 al Premiului Gopo pentru „Cea mai bună muzică originală”) s-a întâlnit cu Edy Taras (bas) și au scris mai multe piese împreună. Imediat a fost contactat Ede, solist și textier, care a rezonat cu proiectul, iar apoi s-au alăturat John Ciurea (tobe), Ieronim Pogorilovschi (clape) și Sultan Nasser (electronics). Împreună au înregistrat single-ul „Underground”, piesă lansată oficial odată cu clipul regizat de Marius Olteanu.

Despre colaborarea cu Dreamology pentru clipul „Underground”, Judith State declară:

„Am ascultat piesa băieților de la Dreamology și mi-a plăcut din prima secundă. Nu știam cine sunt, nici nu m-am gândit că sunt români și m-am bucurat când mi s-a spus că sunt o trupă proaspăt înființată și că ar vrea să facem clip pentru „Underground”. A fost unul dintre momentele acelea când totul se leagă: echipa care funcționează foarte bine (regizorul Marius Olteanu, directorul de imagine Luchian Ciobanu, actorul Idris Clate și cu mine), un spațiu mișto, o melodie care te inspiră. Am ascultat-o de multe ori înainte să filmăm, eram cu ea pe „repeat” și fiecare vers îmi oferea câteva variante de imagini. E extrem de important pentru mine „să văd lucruri” în timp ce ascult, asta se întâmplă atunci când muzica mă încarcă și cu piesa asta așa a fost, din plin. Ne-a plăcut de fapt tuturor, de asta ne-am și adunat la filmare și din joaca noastră de 4-5 ore a ieșit acest clip care mie îmi place mult și mă emoționează de fiecare dată când îl văd.”

Partenerul lui Judith din clipul „Underground” este Idris Clate. Actorul este cunoscut publicului pentru rolurile din spectacolele „West Side Story” (regia Răzvan Mazilu), „Simuliert” (regia Sergiu Martiș), „Vizita Bătrânei Doamne” și „Furtuna” (regia Alexander Morfov), „Regele Lear” (regia David Doiashvili).

Ede, solistul trupei „Dreamology”, s-a născut pe 8 noiembrie în Târgu Mureș. A avut o relație specială cu muzica încă de la vârsta de patru ani fiind inițiat în această călătorie de tatăl său (actor, muzician și păpușar). A studiat pianul încă din copilărie, iar la 13 ani și-a adunat prima lui trupă, în clasicul garaj, în care a activat cântând la chitară și voce. În 2007 a ajuns în București unde a cântat cu o mulțime de artiști și și-a consolidat experiența de cântat în trupă. Ulterior, i-a cunoscut pe băieții de la StartRec Studios care l-au ajutat să pună bazele primului album solo „From Dust to Dirt”.

Judith State, nominalizată în 2017 la Premiile Gopo, la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar”, poate fi văzută în prezent în spectacolul „Clean Me”–GoPlastic Company (Germania), „Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprită” – Teatrul Odeon și spectacolul de musical „My Fair Lady”. Artista va face parte din următorul spectacol al coregrafului Cosmin Manolescu, „Dans#wanderer”.

„Dreamology” este un proiect StartRec Studios și susținut de ROLLERCOASTER PR.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)