Local Escapes, platformă proaspăt lansată de Vola.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Salut apariția Local Escapes dintr-un motiv foarte simplu: după ce ani de zile am fost atras de dat o fugă prin străinătățuri (pardon my French), de ceva vreme mi-am întors privirea către meleagurile noastre, unde – surpriză sau nu, depinde cum o iei – am găsit niște locuri foarte, foarte faine. La unele am ajuns de mai multe ori (cum ar fi Hotel Bindebubi din Mediaș), la altele doar o dată, dar clar mai vreau să ajung.

Aveți informațiile oficiale despre platformă.

Vola.ro lansează oficial Local Escapes, o platformă de rezervare de pachete turistice dedicată exclusiv vacanțelor în România. Prin acest concept nou, Vola.ro oferă turiștilor români acces la pachete de vacanță în România incluzând cazare în locații de top, mese, activități exclusiviste și servicii premium, la prețuri preferențiale.

Pachetele Local Escapes incep de la 169 RON

Vacanțele promit turiștilor experiențe de neuitat în cele mai frumoase zone din țară și la cele mai bune prețuri. Prețul ofertelor Local Escapes începe de la 169 ron / cameră și poate depăși 630 ron / cameră, în funcție de tipul cazării, de numărul de meșe și de experiențele incluse. În medie, o cameră dublă rezervată prin intermediul Local Escapes costă în jur de 300 ron. Majoritatea pachetelor includ cel puțin două mese pe zi.

Alte facilități incluse în oferte sunt cursurile de echitație, zboruri cu balonul, experiențe 4×4, hiking, tururi private la atracțiile turistice din zona respectivă, ateliere pentru copii și multe altele.

Discountul față de prețul normal al pachetului depășește în unele cazuri 50% și majoritatea pachetelor sunt create special pentru Local Escapes și nu pot fi rezervate direct de la hotel.

Lista completă a ofertelor este actualizată periodic, pe www.LocalEscapes.ro.

Previziuni Vola.ro pentru anul 2017

Platforma rulează în varianta beta de aproximativ 3 luni, astfel că deja numără aproximativ 100 de proprietăți în baza de date. Vola.ro își propune ca până la finalul anului 2017 să depășească cifra de 350 proprietăți partenere.

Pentru toate destinațiile turistice din România, Local Escapes promovează simultan, prin rotire, în jur de 40 de pachete turistice.

Care este publicul Local Escapes?

Din feedback-ul primit până acum, platforma răspunde foarte bine cerințelor persoanelor până în 35-40 de ani care lucrează în corporații și familiilor tinere.

„Turiștii Local Escapes sunt oameni care au călătorit în afară și care acum vor să descopere România. Sunt călători care își doresc un “one-stop shop” și care vor să petreacă câteva zile departe de oraș, într-un cadru relaxat, cu tot felul de activități interesante incluse”, a completat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)