București 0-1 Cluj în ”meciul” concertului aniversar Dream Theater (plus informații proaspete despre bilete!)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am tot spus acilea la mine despre bucuria pricinuită de anunțul că Dream Theater o să vină în România, în Cluj-Napoca (19 mai) și în București (20 mai). Dar lasă că trupa vine, ce o să cânte este beton: INTEGRAL excelentul album ”Images and Words”, de la lansarea căruia au trecut 25 de ani.

Ei bine, între timp s-au întâmplat niște lucruri, ca să e zic așa. Legate de pachetele aniversare early bird, despre care v-am spus. Aveți mai jos informațiile oficiale. Dar, așa ca idee, în ”meciul” dintre București și Cluj, ardelenii au câștigat detașat prima repriză. Ia să vedem dacă Bucureștiul recuperează pe parcurs :D

Comunicat

Prima din cele 2 categorii de bilete aniversare early bird pentru concertul Dream Theater de la Cluj Napoca este sold out.
A doua categorie este disponibilă de astăzi într-un număr limitat.

Prima categorie early bird pentru concertul din București mai este disponibilă timp de 10 zile sau până la epuizarea stocului de bilete.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

Mulțumim fanilor de la Cluj pentru entuziasm și vă reamintim că cei care nu au reușit să își achiziționeze bilet din prima categorie early bird mai au încă o șansă de a intra în posesia biletelor aniversare, “Golden Dream Ticket”, disponibile în număr limitat. Acestea le ofera șansa de a câștiga unul dintre cele 10 pachete Gold VIP Upgrade, precum si un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words” pe care îi sfătuim să îl poarte la vedere pentru ar putea să le aducă surprize plăcute din partea trupei

Va rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos

Din respect pentru fanii Dream Theater care și-au achiziționat pachetele aniversare Platinum Dream Ticket și datorită cererii mai mari pentru concertul de la Cluj-Napoca în comparație cu cel de la București, s-au produs anumite schimbări. Acestea au loc din considerație pentru cei care își doresc pachetele VIP Platinum Meet and Greet Upgrade și care au amânat achiziționarea de pe site-ul oficial al trupei, așteptând să le primească într-un mod gratuit, în urma tragerii la sorți.

Astfel:

– s-a suplimentat numărul de bilete pentru cumpărătorii de la Cluj fără un anunț prealabil. Totodată, s-a mărit numărul de premii într-un mod proporțional pentru a nu diminua șansele statistice inițiale, adica numărul câștigătorilor de la Cluj va fi 15, în loc de 10.

– pentru că pachetele Platinum Dream Ticket pentru concertul de la București sunt în continuare disponibile, fanii au la dispoziție 10 zile pentru a-și achiziționa bilet și pentru a intra în cursa pentru cele 10 Platinum Meet & Greet VIP Upgrade. La epuizarea contingentului sau după scurgerea celor 10 zile, va avea loc tragerea la sorți realizată live de Unguru’ Bulan & friends.

– numărul câștigătorilor pentru concertul din București va fi direct corelat cu numărul de cumpărători. În cazul epuizării stocului, se va păstra numărul de 10 pachete VIP Meet and Greet oferite gratuit.

Așadar, tragerea la sorți pentru concertul din Cluj va avea loc pe data de 14 aprilie, ora 13:00, iar pentru cel din București, pe data de 24 aprilie, la ora 13:00, în direct pe pagina de Facebook a Ungurului Bulan.

Având în vedere că numărul celor înscriși pentru tombolă este semnificativ mai mic decât cel al cumpărătorilor, îi îndemnăm pe fanii care au bilete Platinum Dream Ticket să completeze acest formular  pentru a-și asigura înscrierea în tragerea la sorți până la data de 13 aprilie inclusiv.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “București 0-1 Cluj în ”meciul” concertului aniversar Dream Theater (plus informații proaspete despre bilete!)”

  1. Salut, am disponibil un bilet la Dream Theater pt Bucuresti, ramas de la I am The Rocker: Posesorii de bilete la festivalul I Am The Rocker care le-au păstrat la îndemnul formației și al organizatorilor sau cei care și le-au preschimbat în bilete “Dream Theater”, vor intra automat în primii 1000, beneficiind astfel, pe lângă accesul la concert, și de bonusurile menționate mai sus, corespunzătoare pachetului “Platinum Dream Tickets”. Doreste cineva ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)