Știați că polițiștii se antrenează în AFI Cotroceni?

AFI Aventurier – cel mai mare parc de aventură indoor, unic în Europa, situat în AFI Cotroceni din București – găzduiește, începând de astăzi, antrenamentele membrilor Corpului Național al Polițiștilor – singura organizație profesională a polițiștilor –, în urma unui parteneriat semnat între cele două organizații.

Prin intermediul acestui parteneriat, membrii Corpului Național al Polițiștilor (CNP), angajați ai Ministerului de Interne, vor putea folosi baza AFI Aventurier pentru antrenare, tonifiere, exerciții specifice, dar și pentru a se recrea cu întreaga familie. AFI Aventurier este locul ideal unde poți face antrenamente în orice sezon, mai ales că ședințele sunt supervizate de alpiniști cu experiență, care te ajută să îți depășești limitele și să ieși din zona de confort.

AFI Aventurier a fost deschis în luna septembrie a anului trecut și cuprinde trasee cu diferite grade de dificultate, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pe lângă aceste trasee, parcul de aventură mai dispune de o enormă pânză de păianjen, precum și de cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, care măsoară 110 metri liniari.

„Demersul încheierii parteneriatului a fost inițiat de organizația profesională CNP pentru membrii săi, ca urmare a interesului și prestigiului de care se bucură AFI Aventurier. Aventură, adrenalină, curaj și pasiune sunt cuvintele care îi caracterizează pe membrii CNP, care vor beneficia de unele dintre cele mai noi și moderne sisteme de siguranță. Mai mult decât atât, preocuparea CNP este și pentru membrii de familie ai acestora, care se vor putea bucura de aceste abonamente”, a comunicat Petre Stancu, Președinte al Biroului Executiv Central al Corpului Național al Polițiștilor.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)