Cum puteți ajuta ca două persoane cu handicap grav să primească un loc de muncă

Despre citatepedia.ro știam așa cum știu despre alte multe siteuri de gen și nu numai. Am ajuns pe site de câteva ori, căutând, desigur, niște vorbe de alea înțelepte, spuse de unii mult mai înțelepți decât mine. Dar ce nu știam despre acest site a fost că este administrat (și inițiat) de Asociația Culturală Citatepedia. Nimic special, ați putea spune, doar sunt alte jdemii de asociații care prestează cele cuviincioase în spațiul carpato-dannubiano-pontic.

Numai că, vedeți voi, ce face această asociația are acel ”ceva” care mă face să îi salut cu mâna la chipiu și să le zic, din tot sufletul, ”respect!”: angajează persoane cu handicap grav.

În 2016 au angajat o persoană. Și în 2017 își propun să mai angajeze două. De aceea au lansat și o campanie de crowdfunding, la care vă invit să contribuiți. Și mă refer în special la companiile mare, care ar putea arăta astfel că își doresc cu adevărat ca persoanele cu anumite probleme să fie intergrate în societate și că ceea ce zic ele, companiile, prin rapoartele de CSR nu este doar ceva aruncat să dea bine la cine este dispus să citească.

Tot respectul, o zic din nou, pentru ce face Asociația Culturală Citatepedia. Și vă rog din suflet să ajutați la răspândirea acestei informații. Vă mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.