De ce scriu despre Alexandra Pașca, dintre toți fotografii pe care îi știu

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe Alexandra Pașca nici nu mai știu când am cunoscut-o (deh, blogger bătrân și pe alocuri simpatic…). Dar știu sigur ce mi-a atras atenția la ea: faptul că e din Baia Mare, așa ca mine :D Bun, dar această caracteristică (splendidă în esență!) nu ar fi fost destul ca să scriu despre ea acilea pe blog. Motivul este altul, mai omenesc: de ceva vreme, Alexandra Pașca face cursuri de pictură și de fotografie cu fetele mele.

Mara chiar a dezvoltat o oareșce pasiune pentru fotografie și nu am nici o neliniște că asta s-ar fi putut întâmpla fără ”pisălogeala” Alexandrei :)) Patri, la cât e ea de mică, e și ea pe acolo, mai desenează câte ceva, mai pune niște inimioare, de astea. Dar tot se leagă de ea niște reguli de compoziție (cred că așa le zice…), știți cum este, copiii asimilează fără să știe ce. Iar să înveți astfel de lucruri de la vârste mici nu este deloc puțin lucru.

Acum să nu înțelegeți că vine Alexandra ca doamna profesoară și le predă lecții și le dă teme și de astea. Nici pe departe. Alexandra Pașca e ca o prietenă pentru ele (bine, și pentru că dă în mintea lor :D). Așa că fetele așteaptă orele cu ea, iar Mara chiar se bucură când îi dă teme de casă! Adică îi zice să fotografieze flori până săptămâna viitoare, spre exemplu. Iar Mara vine constant la mine să mă întrebe dacă îmi place cadrul ăla sau celălalt. Adică Alexandra a reușit să o facă nu doar să îi placă fotografia, ci și să o ia în serios. Ceea ce este foarte tare!

Bun, pe partea de fotograf profesionist, găsiți pe siteul Alexandrei ce servicii oferă. Eu nu mă pricep, parol. Dar trag nădejde că voi veți ști ce aveți nevoie și dacă aveți nevoie :)

Eu vă zic doar, apropo de ce face Alexandra, că am ”pățit” faza cu ședința foto pentru familie. Când ne-am dus patru generații și Alexandra ne-a fotografiat. Cât de artistic sau chestii de astea tehnice au ieșit fotografiile, habar nu am. Dar ce știu este că sunt unele bucăți care au intrat direct în arhiva de aur a familiei. Uitați-vă la el și veți înțelege de ce :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)