Alexandra Paşca merge la Londra, la ART & FASHION – Industry of beauty

alexandra pasca_foto_72dpi_sitePe Alexandra Paşca am cunoscut-o la o expoziţie, când mi-a prezentat-o Georgiana. Când, aşa cum reacţionez de fiecare dată când mi se întâmplă de astea, i-am acordat puncte în plus pentru că este moroşancă de-a mea, plecată de acasă, aşa ca mine, de multă vreme :) De atunci urmăresc la modul constant ce face, ca artist. Şi mi-am dat seama că are acel „ceva”, care mie îmi spune… „ceva” :)) Mi-a plăcut, spre exemplu, grafica pe care a realizat-o pentru o carte de poezii, care grafică a fost, de altfel, cel mai bun aspect al cărţii, ca să zic aşa :D Am văzut mai multe lucrări de-ale ei şi pot să o recomand fără probleme oricui ar fi interesat de ce face stimabila.

M-am bucurat să aud că Alexandra a fost invitată să participe la Londra la ART & FASHION – Industry of beauty, un eveniment despre care vă raportez mai jos. Adică nu eu, ci Alexandra, care mi-a trimis textul :) Cu menţiunea că mulţumesc şi eu celor de la AME design, care au realizat printurile cu care Alexandra pleacă să înspăimânte capitala briţilor :)) Şi îi salut pe cei de la BeldieTours, care i-au oferit Alexandrei biletul de avion.

Proiectele cu care Alexandra pleacă în Londra sunt “Fashionable Motherhood”, o serie de picturi reprezentând femei însărcinate şi “Noir Haute Couture”, o serie de 9 lucrări reprezentând femeia modernă, independentă. Aveţi imaginile mai jos.

Fashionable Motherhood

fashonable motherhood

Noir Haute Couture

noir haute couture

alexandra pasca 1alexandra pasca 2alexandra pasca 3alexandra pasca 4

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Alexandra Paşca merge la Londra, la ART & FASHION – Industry of beauty”

  1. Pingback: Iubitori de artă, uniți-vă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)