21.07.2017

Alexandra Paşca merge la Londra, la ART & FASHION – Industry of beauty

alexandra pasca_foto_72dpi_sitePe Alexandra Paşca am cunoscut-o la o expoziţie, când mi-a prezentat-o Georgiana. Când, aşa cum reacţionez de fiecare dată când mi se întâmplă de astea, i-am acordat puncte în plus pentru că este moroşancă de-a mea, plecată de acasă, aşa ca mine, de multă vreme :) De atunci urmăresc la modul constant ce face, ca artist. Şi mi-am dat seama că are acel „ceva”, care mie îmi spune… „ceva” :)) Mi-a plăcut, spre exemplu, grafica pe care a realizat-o pentru o carte de poezii, care grafică a fost, de altfel, cel mai bun aspect al cărţii, ca să zic aşa :D Am văzut mai multe lucrări de-ale ei şi pot să o recomand fără probleme oricui ar fi interesat de ce face stimabila.

M-am bucurat să aud că Alexandra a fost invitată să participe la Londra la ART & FASHION – Industry of beauty, un eveniment despre care vă raportez mai jos. Adică nu eu, ci Alexandra, care mi-a trimis textul :) Cu menţiunea că mulţumesc şi eu celor de la AME design, care au realizat printurile cu care Alexandra pleacă să înspăimânte capitala briţilor :)) Şi îi salut pe cei de la BeldieTours, care i-au oferit Alexandrei biletul de avion.

Proiectele cu care Alexandra pleacă în Londra sunt “Fashionable Motherhood”, o serie de picturi reprezentând femei însărcinate şi “Noir Haute Couture”, o serie de 9 lucrări reprezentând femeia modernă, independentă. Aveţi imaginile mai jos.

Fashionable Motherhood

fashonable motherhood

Noir Haute Couture

noir haute couture

alexandra pasca 1alexandra pasca 2alexandra pasca 3alexandra pasca 4

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Iertaţi-mă. Şi vă pup din mers #cudrag

Cătălin Ştefănescu devine „Librar pentru o zi” la Librăria Bizantină

2 comentarii

 1. vineri, 30 ianuarie 2015, 23:22

  ce frumos!
  mare om esti. respect!

  Răspunde
 2. vineri, 17 aprilie 2015, 12:32

  […] Alexandra Pașca v-am mai povestit. Tot ea mi-a spus de această licitație caritabilă, numită HelpMihaela, pentru […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *