Alexandra Paşca merge la Londra, la ART & FASHION – Industry of beauty

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

alexandra pasca_foto_72dpi_sitePe Alexandra Paşca am cunoscut-o la o expoziţie, când mi-a prezentat-o Georgiana. Când, aşa cum reacţionez de fiecare dată când mi se întâmplă de astea, i-am acordat puncte în plus pentru că este moroşancă de-a mea, plecată de acasă, aşa ca mine, de multă vreme :) De atunci urmăresc la modul constant ce face, ca artist. Şi mi-am dat seama că are acel “ceva”, care mie îmi spune… “ceva” :)) Mi-a plăcut, spre exemplu, grafica pe care a realizat-o pentru o carte de poezii, care grafică a fost, de altfel, cel mai bun aspect al cărţii, ca să zic aşa :D Am văzut mai multe lucrări de-ale ei şi pot să o recomand fără probleme oricui ar fi interesat de ce face stimabila.

M-am bucurat să aud că Alexandra a fost invitată să participe la Londra la ART & FASHION – Industry of beauty, un eveniment despre care vă raportez mai jos. Adică nu eu, ci Alexandra, care mi-a trimis textul :) Cu menţiunea că mulţumesc şi eu celor de la AME design, care au realizat printurile cu care Alexandra pleacă să înspăimânte capitala briţilor :)) Şi îi salut pe cei de la BeldieTours, care i-au oferit Alexandrei biletul de avion.

Proiectele cu care Alexandra pleacă în Londra sunt “Fashionable Motherhood”, o serie de picturi reprezentând femei însărcinate şi “Noir Haute Couture”, o serie de 9 lucrări reprezentând femeia modernă, independentă. Aveţi imaginile mai jos.

Fashionable Motherhood

fashonable motherhood

Noir Haute Couture

noir haute couture

alexandra pasca 1alexandra pasca 2alexandra pasca 3alexandra pasca 4

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Alexandra Paşca merge la Londra, la ART & FASHION – Industry of beauty”

  1. Pingback: Iubitori de artă, uniți-vă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)