Ok, Ilinca a câștigat Eurovisionul. Dar știați că este și profesoară de yodeling? :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Spre rușinea mea intempestivă, nu ascultasem până în urmă cu câteva minute piesa cu care Ilinca a câștigat (împreună cu Alex Florea) concursul Eurovision pe România. În caz că mai sunteți unii (ca mine :D), care încă nu ați auzit piesa, o aveți mai jos.

Ok, ați putea întreba, dar de ce scriu, totuși, despre Ilinca, dacă tot nu sunt pe felie cu ce face ea? Motivul este unul simplu și ține de activitatea mea de blogger bătrân și pe alocuri simpatic: Ilinca are videoblog. Unul în care explică, la modul funny, dar serios, cum ar veni, care-i treaba cu yodelingul. Știți voi, stilul ăla de a cânta ca ciobanii elvețieni, pardon my French :))

Ia uitați-vă la episodul ăsta de videoblog. Care este foarte bine lucrat, o să vedeți. Adică nu e făcut doar așa, să fie ceva acolo, ci chiar să fie util celor care vor să facă ce face Ilinca (vorba vine, nu că m-aș pricepe, dar cred că este extrem de greu să cânți așa…).

Să îi urăm, deci, succes colegei pe calea videobloggingului. Vorba aia, să aibă și ea ceva de rezervă, dacă procentajul de 0,00089% să un îi iasă cu cântatul o să devină realitate… =))

Așa, și piesa Eurovisionară.

https://youtu.be/gU8GxDbhZ9U

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)