Cum vi se pare ideea unei aplicații în care să găsiți toate atracțiile turistice din fiecare județ?

Eu, cum călătoresc mult, tare mi-aș dori să am o aplicație de genul ăsta, unde să găsesc atracțiile turistice din toate județele României. Nu să dau pe google căutare și apoi să merg pe sistemul de #DoamneAjuta să nu îmi iau țeapă cu ceva informație aruncată pe undeva și nemaiverificată de când despărțea Moise apele :))

Eu nu știu să fie așa ceva pe piață, poate aveți voi idee de aplicații care să facă asta, caz în care, by all means!, să ne spuneți și nouă, ca să le descărcăm și să le punem la treabă. Pe București, eu sunt fan de Bucharest City App, mi se pare o super sculă (pardon my French, Alex și Dragoș :D), pe care o folosesc la modul corespunzător.

Am aflat că există o campanie de crowdfunding pentru aplicația Travel Scribus (îmi sună cam ciudat denumirea, parol…), care își propune fix ce ziceam eu că am nevoie: să ai la un loc, actualizate, verificate și documentate, atracțiile din toate județele scumpei noastre patrii.

Well, eu v-am semnalat chestiunea. Și îmi doresc masiv să le iasă tărășenia până în capăt. Aș plăti lejer pentru o astfel de aplicație. Și nu aș fi singurul, trag nădejde :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cum vi se pare ideea unei aplicații în care să găsiți toate atracțiile turistice din fiecare județ?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)