Intrare liberă la piesa ”Ce vine după” la Cuibul Artiștilor

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Faină inițiativa asta Cuibul Artiștilor. Numai dacă ne uităm la nume și tot ne place :D Nu știu exact cine sunt și ce își propun ei să facă, dar am primit informația asta pe mail și am zis că nu fac nici un rău dacă o dau mai departe, desigur. Vorba aia, să nu ziceți că nu ați știut!

Adică vorbim despre piesa ”Ce vine după”, la care vă puteți reserva locuri aici, intrarea gratuită, dar pe bază de rezervare.

Suntem Cuibul Artiștilor, o companie de teatru independent, formată din tineri actori, studenți și absolvenți ai UNATC. Unii dintre noi sunt deja colaboratori ai Teatrului Național din București și ai Teatrului Mic și ne dorim ca în două minute să-ți atragem atenția cu pasiunea și ideile noastre.

Am pus bazele Cuibului Artiștilor în 2015 pentru toți iubitorii de teatru și pentru cei care poate n-au avut încă ocazia să se îndrăgostească de el.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)