SpringIT, evenimentul unde studenții află mai multe despre joburi

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Încerc (în măsura posibilităților mele de blogger bătrân și pe alocuri simpatic…) să vă spun din când în când despre niște inițiative studențești, bazându-mă pe credința că cei care vin din urmă vor fi mult mai mult decât am fost noi, ceea ce le doresc din tot sufletul :)

Informația de mai jos este din această categorie, sper să o găsiți utilă, mai ales cei mai tineri dintre voi!

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) are onoarea de a anunta deschiderea celei de a VI-a editii a proiectului SpringIT, eveniment ce va avea loc in perioada 13-17 martie 2017, la Academia de Studii Economice din Bucuresti, parterul Facultatii de Cibernetica.

SiSC este cea mai veche organizatie studenteasca din ASE, avand peste 200 de proiecte desfasurate cu succes pana in prezent. Scopul organizatiei este reprezentarea intereselor si drepturilor in raport cu mediul academic a studentilor Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (C.S.I.E.), dar si crearea oportunitatilor de dezvoltare personala si profesionala.

Proiectul SpringIT se axeaza pe nevoile studentilor, una dintre acestea fiind facilitarea crearii unei legaturi intre tinerii pasionati de IT si reprezentantii companiilor importante din acest domeniu.

Timp de 5 zile, studentii au parte de prezentari si activitati puse la dispozitie de catre unele dintre cele mai renumite si active firme de pe piata IT, ce pun in lumina informatii importante despre ce inseamna un job si cum se poate dobandi acesta. Studentii doritori au posibilitatea de a-si incarca CV-urile online si de a se inscrie la evenimente in urma completarii formularului disponibil pe site. CV-urile incarcate pe site vor ajunge la parteneri, acestia urmand sa le introduca in baza lor de date si sa le analizeze.

Partenerul principal al editiei a VI-a este Accenture, iar evenimentele de tip Career Day vor fi sustinute de reprezentanti ai companiilor Microsoft, IBM si Raiffeisen in timp ce workshop-urile vor fi sustinute de Bearing Point, ING, Metro Systems, SEERS, Play Solutions si Ernst & Young. Toate aceste companii vor fi prezente la conferinta de deschidere, iar mai multe informatii despre structura evenimentelor mentionate anterior se pot afla accesand programul disponibil pe site-ul proiectului.

SpringIT aduce si in aceasta editie aplicatia Cod Unic. Platforma de pe website permite partenerilor adaugarea codurilor unice ale participantilor pe lista de favoriti. Este important ca fiecare student ce participa sa se inscrie online in prealabil pentru a primi codul unic si pentru a putea beneficia de aceasta oportunitate.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)