Scandia Sibiu zice că produsele sale sunt fără conservanți și fără E-uri

Am primit comunicatul de mai jos (vi-l dau așa cum mi-a intrat pe mail) cu oarecare suprindere. În sensul că am cumpărat destul de des produsele Scandia Sibiu (sunt îndămânoase, cum se zice în Ardeal, adică te apuci de ele repede și sunt și bune!), fără să îmi pun niciodată problema că ce Euri au și ce aditivi și de astea.

Așa că m-a bucurat comunicatul în care anunță că produsele lor sunt fără conservanți și fără E-uri. Dacă aveți dubii sau ceva, întrebați-i direct. Eu sunt ok :))

Scandia Sibiu, unul dintre cei mai mari producători de conserve din carne şi legume, le oferă românilor mâncăruri preparate cu grijă, fără niciun aditiv artificial, care au la bază ingrediente de calitate superioară și rețete unice. Dat fiind ritmul alert al zilelor noastre, alimentația joacă un rol din ce în ce mai important în menținerea unui stil de viață sănătos și echilibrat. De aceea, produsele Scandia Sibiu sunt făcute cu respect și cu grijă pentru naturalețea ingredientelor, fără conservanți și fără E-uri.

”Noi, la Scandia, ne dorim să oferim consumatorilor produse delicioase, așa că folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate, astfel încât ei să se bucure de o gustare ușor de preparat și nutritivă. Le oferim celor interesați de o nutriție echilibrată o gamă largă de produse, inspirate de rețete de demult și preparate cu ingrediente premium, fără niciun aditiv”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General, S.C. Scandia Food S.R.L.

Varietatea de produse Scandia Sibiu satisface o plajă largă de gusturi. Suntem siguri că fiecare consumator va putea descoperi un fel de mâncare potrivit – fie că e vorba de un hummus cremos împreună cu legumele preferate, fie că va pregăti sandvișuri cu Pateul Casei pentru întreaga familie. De aceea, gama Scandia Sibiu oferă românilor preparatele care se potrivesc gustului și stilului lor de viață.

Portofoliul Scandia Sibiu include mai multe categorii de produse:

Pateuri cu ficat, preparate cu grijă: pateul casei, pate de gâscă integral, pate de porc integral, pate de pui integral, pate de curcan integral, pate de fazan integral, pate de rață integral;
Aperitive vegetale, pentru o experiență culinară desăvârșită: hummus, salată cu ciuperci, fasole bătută cu legume, vegetal, vegetal cu broccoli, vegetal cu hribi, vegetal cu semințe de in;
Carne mărunțită, cu sos fin și mirodenii alese: porc mărunțit în sos picant de roșii, porc mărunțit în sos de roșii, pui mărunțit în sos alb, pui mărunțit în sos Scandia;
– Mâncăruri care reușesc să astâmpere pofta de mâncare românească: cârnăciori de casă afumați, cu fasole; ciolan afumat așternut pe fasole, ciolan răsfățat pe varză, costiță afumată rânduită pe fasole, piept de pui asortat cu mazăre, sărmăluțe în foi de varză cu dichis de dafin, ciorbă de burtă dreasă cu smântână, ciorbă de văcuță cu dichis de verdețuri, ciorbă de pui dreasă cu smântână, sărmăluțe de post cu varză albă, tocăniță de porc gătită cu ciuperci;
Carne servită alături de o salată de legume: carne de porc în suc propriu, carne de vită în suc propriu, rasol frăgezit de porc în aspic, șunculiță fragedă din pulpă de porc.

Astfel, românii care își doresc să aibă o nutriție echilibrată se pot bucura de produsele fără conservanți și fără E-uri de la Scandia Sibiu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Scandia Sibiu zice că produsele sale sunt fără conservanți și fără E-uri”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)