Este iubirea analizabilă? O să încerce să explice Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu în 10 martie…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe 10 martie, Revista CARIERE vă invită la o nouă călătorie personală în sfera DIALOGURILOR NECESARE, inspirată de Andrei Pleşu şi Gabriel Liiceanu, sub pretextul unui eveniment revelator despre iubire. Vom porni la drum cu momente de socializare şi de conectare la valorile autentice româneşti reinterpretate de Liliana Ţuroiu în colecţia ZESTREA – expresie a iubirii pentru tradiţie.

Cei doi invitați vor analiza conceptul iubirii din mai multe perspective, plecând de la ideea că este singura forţă creatoare şi mobilizatoare care ne dă puterea şi motivaţia de a merge mai departe, de a ne simţi împliniţi şi fericiţi pe toate planurile.

„În iubire, tu eşti cel care livrezi, tu eşti cel care te pui în mişcare, care te îndrepţi spre celălalt, ieşind din tine însuţi.” (Andrei Pleşu, Dialoguri de duminică)

„Fiecare om face faţă la ce i se întâmplă pentru că este protejat de un zid de fiinţe iubite. Fără acestea nu am fi buni de nimic. Ne-am pierde, ne-am rătăci în viaţă.” (Gabriel Liiceanu, Declaraţie de dragoste)

Câteva dintre subiectele asupra cărora vom reflecta:

• Este iubirea analizabilă? De la hiperbola iubirii la realitatea ei.
• Acum, când suntem atât de preocupaţi de carieră, mai avem nevoie de iubire?
• Prin ce miracol reuşeşte iubirea să ne facă mai buni, mai frumoşi, mai generoşi?
• Este iubirea cea mai puternică forţă din Univers, aşa cum credea Albert Einstein?
• Poate fi învăţată iubirea pentru ceilalţi? Există un exerciţiu al iubirii sau este o forţă involuntară, oarbă?

Conferința de anul acesta este dedicată tuturor celor care își caută echilibrul şi inspiraţia, atât în viaţa personală, cât şi în viaţa profesională. Mai multe detalii despre vorbitori, agendă și înscriere puteți găsi pe site-ul evenimentului.

Pentru mai multe informaţii legate de înregistrarea la eveniment vă rugăm să o contactaţi pe Georgiana Ene la e-mail: georgiana.ene at cariereonline.ro sau la telefon: 0723 720 074 sau pe Laura Gheboianu la e-mail: laura.gheboianu at cariereonline.ro, telefon: 0726 768 079.

Partener: Telekom Romania;

Parteneri de networking: Deutsche Bahn Cargo România, Business Intelligence Alliance (BIA);

Promotor al valorilor autentice româneşti: „Zestrea” by Liliana Ţuroiu;

Cu sprijinul: Noblesse Interiors, Librăriile Humanitas, HR Club, Asociaţia ERUDIO, Institutul Aspen România, AMCOR.

Parteneri media: Revista HR Manager, Biz, Wall-Street, Forbes, RFI România, Doingbusiness.ro, Radio România Cultural, Ziarul Metropolis.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Este iubirea analizabilă? O să încerce să explice Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu în 10 martie…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)