Cum poți să îți duci câinele pe scenă la show-ul lui Cesar Millan de la București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu rata șansa unică de a fi pe scenă, alături de câinele tău la spectacolul lui Cesar Millan, ce va avea loc pe 21 martie 2017, la Sala Polivalentă din București! Specializat fiind în corectarea comportamentelor canine neplăcute, Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de câinele lor în programul de selecție pentru 10 câini problemă cu care Cesar va lucra live, în timpul show-ului, așa cum proceda cu cazurile prezentate în celebra sa emisiune TV, “Cesar și câinii”.

Talentul și dedicarea cu care se implică în fiecare poveste și conexiunea incredibilă pe care o are cu câinii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii speciale ale câinilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină.

Prima condiție de participare în acest proces de selecție pentru prezența pe scenă alături de Cesar este validarea achiziției biletului la spectacol prin introducerea seriei biletului pe acest link.

Biletele au fost puse în vânzare pe myticket.ro și au prețuri cuprinse între 100 de lei și 425 de lei, iar cele din categoria VIP meet & greet (cu acces în culise înainte de show, la prețul de 599 lei) sunt aproape epuizate.

După validarea seriei biletului vei fi direcționat către formularul de înscriere, pentru a încadra problemele câinelui în una din cele 4 categorii disponibile: 1. câini ce manifestă prea mult entuziasm și energie; 2. câini obsedați de mâncare; 3. poveste interesantă despre problemele de comportament ale câinelui; 4. cainele nu stă în lesă sau nu merge disciplinat în lesă.

Alte criterii de eligibilitate: participanții trebuie să fi împlinit cel puțin vârsta de 16 ani și să se angajeze în furnizarea recuzitei necesare pentru câinele propriu (coș, cușcă, mâncare). De asemenea, organizatorii accentuează faptul că în ziua spectacolului va avea loc o întâlnire între persoanele selectate, alături de câini și Cesar Millan. Selecția finală va avea loc în culise în ziua spectacolului, astfel încât persoanele ai căror câini nu vor fi selectați pentru prezența pe scenă, se angajează să duca înapoi acasă câinele și să revină pentru a asista la show din postura de spectactor.

Se acceptă înscrieri până pe 21 februarie 2017, urmând ca persoanele ce trec de prima etapă de selecție și se califică pentru prezența în culise în ziua spectacolului, pentru selecția finală, să fie contactați direct de către organizatori, prin e-mail, în perioada premergătoare spectacolului.

Așa că, dacă încă nu ai cumpărat biletul, grăbește-te și achiziționează-l online de pe site-ul www.myticket.ro sau din magazinele Diverta! În plus, nu uita că, în virtutea parteneriatului nostru cu Asociația Kola Kariola, 10 lei din valoarea fiecărui bilet vor fi donați către asociație.

Alte câteva aspecte importante: spectacolul se va desfășura în limba engleză, însa va fi dublat consecutiv în limba română, accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoţite de animale de companie, cu excepția celor ce vor fi aleși pentru prezența pe scenă alături de Cesar, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi strict interzise.

Parteneri media principali: Digi Animal World și Digi FM
Alți parteneri: Running Mag, Zile și Nopți, Asociația Chinologică Română și Asociația Kola Kariola

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)