Workshop #SecreteleIndustriei cu Florin Grozea pe 11 februarie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Presa internațională și liderii din mediul online spun că anul 2017 va fi anul în care conținutul video va deveni main-stream cu adevărat. Dacă în 2016 am văzut o explozie a vloggerilor și a transmisiilor live video, anul acesta vom trece la următorul nivel în această nișă: monetizarea conținutului video.

Fie că ești artist interpret sau DJ, fie că ești manager sau PR, fie că produci vloguri și videoclipuri sau că vrei să te apuci de produs, anul acesta este anul în care vei putea face bani!

Tema workshopului #SecreteleIndustriei, susținut de Florin Grozea și invitații săi este cum facem bani din conținutul video realizat de artiști? Sâmbătă, 11 februarie, la Impact Hub (Strada Halelor 5, în Piața Unirii București).

Program:

12:30 – 13:00 Primirea participanților
13:00 – 15:00 Workshop practic susținut de Florin Grozea
15:00 – 15:15 Pauză de cafea, sucuri, tutun
15:15 – 16:00 Întrebări și răspunsuri, networking
16:00 – 17:00 Panel cu creatori de conținut video de succes

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)