Ştiţi că de acum bloggerii au o pilă la ORDA?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Căci Florin Grozea (mă iertaţi dacă pentru mine este blogger şi apoi muzician :D) va fi consilierul directorului general ORDA. Şi când zic „pilă” mă refer aşa, generic, la faze gen „Florine, îmi zici şi mie cum e treaba cu aia?” sau „Florine, mă ajuţi cu un interviu cu directorul?” sau ceva de genul. Adică pe principul ştim omul acolo, apelăm la el.

Eu unul salut implicarea lui Florin în partea asta guvernamentală. Nu-i va fi uşor, dar cred că îi va prinde bine experienţa asta. Din multe puncte de vedere :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Ştiţi că de acum bloggerii au o pilă la ORDA?”

    1. De ce „leneș”? Am lansat un album nou în aprilie (10 melodii noi), trei videoclipuri noi doar anul acesta, un turneu național cu AVON în 20 de orașe în vară, plus alte 40-50 de concerte live în afară de turneu. Mie, dimpotrivă, mi se pare că am muncit mult anul acesta…

    1. La stat e multă birocrație și salarii mici, nu mi se pare că e vorba de pragmatism. Dar ai dreptate, de la o vârstă începi să te gândești pe termen lung – ce poți face pentru a schimba fundamental societatea în care trăiești. Experiența mea în drepturile de autor (cele două asociații de artiști, sutele de articole pe blog, zecile de conferințe și workshop-uri) vor ajuta Oficiul să se modernizeze și să lucreze mai aproape de artiști. Cel puțin asta mi-am propus eu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)