Puteți deja cumpăra bilete la noul film “Frumoasa şi Bestia”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Biletele pentru povestea mult aşteptată din Universul Disney se vor putea achiziţiona începând cu data de 31 ianuarie. Noul film “Frumoasa şi Bestia” va ajunge în cinematografele din România din 17 martie. Cumpărarea biletelor în avans le oferă posibilitatea cinefililor de a fi printre primii care experimentează magica poveste live-action, la cinema.

Povestea clasică din „Frumoasa şi Bestia” şi mesajul pe care îl transmite – acela că frumuseţea adevărată vine din interior – datează din secolul al XVII-lea. Astăzi, tema poveştii este la fel de actuală şi relevantă, continuând să le stârnească înteresul oamenilor, rezultând astfel nenumărate reinterpretări. Versiunea finală şi definitivă a poveştii rămâne însă cea de la Disney, care a fost nominalizată la premiile Oscar în 1991.

Emma Watson stars as Belle and Dan Stevens as the Beast in Disney’s BEAUTY AND THE BEAST, a live-action adaptation of the studio’s animated classic directed by Bill Condon.

„Frumoasa şi Bestia” este unul dintre cele mai preţuite titluri ale studioului, fiind lansat în epoca de aur a animaţiei, alături de „Mica Sirenă”, „Regele Leu” şi „Aladdin”. Romantică, plină de farmec, dar şi amuzantă, povestea este una de neuitat, care îi transportă pe oameni într-o lume de basm, în care binele triumfă.

Studiourile au simţit că o adaptare a poveştii are potenţialul de a încânta publicul din nou, prezentându-i ideea regizorului Bill Condon. Acesta a fost uşor reticent, spunând că „varianta din 1991 este perfectă. Atunci când filmul a fost lansat, a fost inovator, iar felul incredibil în care era relatată povestea m-a făcut să nu îmi doresc iniţial să mă ating de ea.” În scurt timp însă, regizorul premiat cu Oscar şi-a dat seama că este momentul cel mai potrivit pentru o adaptare live-action a poveştii.

Un povestitor desăvârşit, Comdon a putut vizualiza de la început potenţialul cinematografic. „Readaptăm povestea, 25 de ani mai târziu, iar tehnologia a ajuns din urmă ideile fanteziste din filmul animat”, explică Bill Condon. „Acum este posibilă, pentru prima oară, crearea unei versiuni reale a unei ceşti de ceai vorbitoare, într-un format realist, live-action.”

Filmul „Frumoasa și Bestia” este distribuit de Forum Film România și va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)