Zurli pleacă în turneu: 19 orașe din România plus Chișinău. Părinți și copii, sunteți pregătiți?!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Filmulețul ăsta este proaspăt când scriu eu aceste rânduri :) În care anunță turneul și faptul că cei de la Carrefour au decis că este o ispravă îndeajuns de faină ca să fie parteneri principali!

https://youtu.be/03oEFuqCSGk

Gașca Zurli pleacă în turneu. Și ajunge în 20 de orașe. 19 din România plus Chișinău (mă rog, tot de-al nostru, dar am zis să îl evidențiez separat, vorba aia). Ca să aniverseze 10 ai de Zurlileală. Adică o mică nebunie pusă la cale de Mirela Retegan and Co. Un turneu de peste 15.000 de kilometri, într-o echipă de peste 30 de oameni. Timp de o lună și jumătate. Cum ziceam, o mică nebunie.

Doar că, vedeți voi, ce se întâmplă cu gașca Zurli acum este calea firească pe care o urmează orice fenomen. Căci, make no mistake, mare dreptate am avut când am spus că Zurli este un fenomen. Și, ca orice fenomen, trebuie să treacă într-o nouă etapă. În care să se ofere mai multor copii, mai multor oameni. Undeva în jur de 50.000 în tot turneul ăsta.

Hai să vă pun lucrurile un pic în perspectivă. Nu știu câți dintre voi știți ce înseamnă să performezi pe scenă, în fața unui public (mult, puțin, irelevant, dacă îți respecți publicul, numărul nu contează). Nu știu câți dintre voi știți că, de fiecare dată când te urci pe scenă în fața unui public, oferi o bucățică din tine celor care au venit să te vadă și să te asculte. Oferi o bucățică din viața ta vieții celorlalți. Te oferi pe tine lor pentru ca ei să fie un pic mai împăcați cu viața lor sau, după caz, să fie un pic mai bucuroși și/sau mai fericiți. Așa se întâmplă când te urci pe scenă și când îți iubești publicul.

Iar publicul gașca Zurli este cel mai iubibil public cu putință (domnu TAXimetrist Dan, pardonați împrumutarea termenului :D): copiii. Cei din gașca Zurli își iubesc publicul pentru că, pur și simplu, nu au cum să nu îl iubească. Toate personajele se află, practic, în imposibilitatea de a nu-și iubi publicul.

O grea povară, adevăr vă spun eu vouă… Pentru că, la finalul acestui turneu, în care cei din Gașca Zurli se vor întâlni cu 50.000 de suflete, o să le dea fiecăruia câte un pic din sufletul lor. Așa că, la finalul turneului, o să fie răspândite prin țară 50.000 de bucățele de suflet Fetița Zurli, 50.000 de bucățele de suflet Tati Prezentatoarea, 50.000 de bucățele de suflet Zâna Bună, 50.000 de bucățele de suflet Zdrăngănel, 50.000 de bucățele de suflet Clopoțel, 50.000 de bucățele de suflet Vrăjimăturica, 50.000 de bucățele de suflet Truli, 50.000 de bucățele de suflet Yuppi, 50.000 de bucățele de suflet Tashu, 50.000 de bucățele de suflet Tasha, 50.000 de bucățele de suflet Băiețelul Zurli. Și toate aceste bucățele, împreună, compun marele suflet al acestui fenomen numit Zurli :)

Așa că, dragilor, pregătiți-vă sufletele să mergeți la spectacolele Gașca Zurli. Vă dau mai jos spectacolele deja bătute în cuie, cum ar veni, la care vă puteți cumpăra deja bilete. Cu mențiunea că o să actualizez constant lista cu spectacolele, pe măsură ce sunt stabilite. Prețul biletelor e de la 30 de ron la 150 ron – biletele care includ și întâlniri speciale cu Gașca Zurli.

Timișoara, 4 martie – Sala Constantin Jude (Olimpia)
Arad, 5 martie – Sala Sporturilor Victoria
Oradea, 6 martie – Sala Sporturilor Arena Antonio Alexe
Satu Mare, 8 martie – Casa de Cultură a Sindicatelor
Cluj-Napoca, 11 martie – Casa de Cultură a Studenților
Baia Mare, 12 martie – Sala Polivalentă Lascăr Pană
Bistrița, 13 martie – Sala Polivalentă
Târgu Mureș, 14 martie – Sala Polivalentă
Brașov, 15 martie – Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași
Bacău, 18 martie – Teatrul de vară Radu Beligan
Iași, 19 martie – Sala Polivalentă
Constanța, 25 martie – Sala Sporturilor
Galați, 26 martie – Sala Sporturilor
Pitești, 31 martie – Casa de Cultură a Sindicatelor
Râmnicu Vâlcea, 1 aprilie – Sala Sporturilor Traian

Urmează să completez lista orașelor și locațiilor cu Bacău, Galați, Iași, Chișinău, Botoșani, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Constanța, Ploiești si București. Stați pe fază!

Vă las să vedeți ce se întâmplă când cei din Gașca Zurli îi fac pe părinți să dea în mintea copiilor. Așa cum ar trebui, de altfel, să o facă puțintel mai des :)

La evenimentul în care Mirela and Co. ne-au invitat să ne anunțe că pleacă în turneu, eu am filmat asta:

Răzvan Pascu a filmat parte cu… imobiliarele :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Zurli pleacă în turneu: 19 orașe din România plus Chișinău. Părinți și copii, sunteți pregătiți?!”

 1. Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cand aveti spectacol in Ploiesti in anul 2018, in ce locatie si care este pretul unui bilet.
  Multumesc.

 2. scarlatescu carmen

  Buna ziua,
  In Urziceni,cand veti ajunge?Si in Bucuresti doar in cursul sapt?Organizati,va rog frumos si in week end.
  Multumesc,
  Carmen

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)