În atenția părinților: Știați că există editura Cartea Copiilor?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu, v-o zic sincer, nu știam despre editura Cartea Copiilor (o găsiți și pe facebook, dacă vreți să stați aproape, cum ar veni). Până nu m-a tras de mânecă tovarășa Diana Bucuroiu, căuia îi mulțumesc pe această cale pentru luminarea livrescă aducă bloggerului bătrân și pe alocuri simpatic :D

Acuma, e drept, încă nu am cumpărat nimic de pe site, dar o să dau fetelor mele să se uite și să își aleagă. Dar, din ce am văzut ce au zis alții despre cărțile scoase de editură, treburile sunt ok. Ceea ce, pe parte asta de cărți pentru copii, este foarte bine că se întâmplă.

Și zic asta pentru că, din păcate, găsești foarte multă maculatură numită cărți pentru copii (jalnică scuză de a tăia copacii pentru mizeriile alea…), de alea de le găsești la 10 lei legătura și care sunt scrise groaznic, cu greșeli gramaticală și de logică și, unele, cu niște ilustrații înspre sugestii porno, jur (probabil ceva frustrați numiți desenatori, care și-au ratat cariera sau ceva). Adică, pe scurt, niște mizerii.

Așa că nu pot, ca părinte, decât să salut faptul că există edituri precum Cartea Copiilor, care nu își bat joc. Bine, există mai multe edituri serioase, care înțeleg că nu este de ajuns să arunci pe piață o carte colorată și cu asta gata, l-ai dat pe spate pe copil. Ci că trebuie să fie atente la un lucru esențial: cu ce rămâne copilul după ce parcurge (o citește el sau îi este citită) o astfel de carte.

În fine, este mult de povestit pe partea asta. Dar nu mă duc mai departe. Ci mă opresc, îndemnându-vă să vă uitați pe site și, #dacăe, să îmi recomandați niște cărți de acolo, căci oferta e prea mare ca să ghicesc, cum ar veni :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “În atenția părinților: Știați că există editura Cartea Copiilor?”

 1. Dacă vrei alte recomandări de edituri, îți recomand și Eduard. Culori bune, calitatea hârtiei bună etc. Singura „problemă” este că sunt mai mult povestiri clasice, mai puțin noutăți (cum pare a fi la Cartea Copiilor).

  După 5 minute pe site-ul CC:

  1. pozele din carte mă aștept să fie … ei bine, din carte. Din unele poze îmi dau seama de formatul cărții (e.g. pagini cartonate) dar din majoritatea… nu.
  2. toate cărțile au poze pe site, astfel încât știi la ce să te aștepți! Kudos!
  3. pagini cartonate la cărți pentru copii de 3+?

  În fine, voi face o comandă în curând, să vedem. :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)