The Temper Trap din Australia vin în București pe 21 februarie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Australienii de la The Temper Trap susțin primul lor concert în România pe 21 februarie 2017, în Fratelli Studios din București (str. Glodeni 1-3). Trupa se află în plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansat în 2016. Biletele s-au pus deja în vânzare în avans prin rețeaua www.iabilet.ro.

Pe lângă București, turneul internațional The Temper Trap cuprinde alte orașe mari precum Melbourne, Londra, Berlin, Viena, Milano, Paris, Lisabona și Cape Town. „Sweet Disposition”, piesa cu care trupa s-a lansat în 2009 și care-a propulsat-o în topurile mondiale, a strâns până în prezent peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Temper Trap au cântat în deschiderea turneelor internaționale Coldplay și Rolling Stones, au fost prezenți la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza și Coachella, și au fost nominalizați în 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru cel mai bun artist nou internațional.

Înființați în 2005 la Melbourne, în Australia, și stabiliți ulterior în Regatul Unit, The Temper Trap se află acum în turneul de promovare al celui mai nou album, Thick as Thieves. Lansat în 2016 și ocupând locul 1 în topul australian ARIA în săptămâna lansării, noul album este o piatră de hotar pentru formație, marcând revenirea la un sound axat pe chitară în care se mențin, totuși, elemente ale experimentelor sonore de până acum.

Nu ratați așadar ocazia de a-i asculta în premieră pe The Temper Trap în România! Concertul va avea loc marți, 21 februarie, la Fratelli Studios din București. Biletele pentru concert pot fi comandate online pe www.iabilet.ro.

De asemenea, biletele sunt puse în vânzare și în cadrul agențiilor Perfect Tour, dar pot fi achiziționate și de la Cafe Deko, Club Vintage, Berăria H, Hard Rock Cafe, Club Quantic, standul de bilete de la stația de metrou Unirii 1 (lânga casa de bilete Metrorex), din magazinele Muzica, Uman, Senia, IQ BOX și Say Shop.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)